i5-8600K ve GTX 1060 Sistem

Paşam nasıl yanlış demiş oluruz bariz darboğaz var attığım videoda. Her oyunda yapacak diye bir şey yok lakin var mı var. Ayrıca videolu kanıt atmışken neden yanlış bilgilendirme diye ceza yedim sonra yeniden kaldırıldı o ceza?
Video muhtemelen yanlış o işlemci çok güçlü bir işlemci darboğaz yapması imkansız.

Video muhtemelen yanlış o işlemci çok güçlü bir işlemci darboğaz yapması imkansız.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
hadi o video yanlış bu da mı yanlış dakika 0:20

Ekran kartını 1070 yapıp bir şeylerden kısmak çok zor 1060 ile 1070 arasında 900-1000 TL fark var.GTX 1070 ile darboğaz yapmayacak bundan daha ucuz iyi bir işlemci de lazım.

Var olduğunu düşündüm ama olay o var bu yok değil cımbıza gerek yok örnek verdim dikkat edersen bir şeylerden kıs dedim 850 evo 400 Lira civarı ekran kartı ortalama 1400 Lira. Diğer parçalar da bayağa iyi. Anakarta şimdi baktım o da 700 Lira civarı.Ekran kartının bu sisteme kesinlikle düşük kaldığını düşünüyorum. Bana göre 850 evo düşünen biri 1070'i gözden çıkarmalı. İşlemci de kısılabilir.
Hocam 1060 ile 1070 arasında 900-1000 TL gibi bir fark var bu farkı bir şeylerden kısarak kapatmak çok zor oyun bilgisayarı olduğu için ekran kartı önemli ama i5 8400 ile gtx 1070 sanki oyun için daha iyi olur gibi ama onunda darboğaz olması işi bozar.

Ekran kartını 1070 yapıp sistemi topladım hepinize teşekkür ederim.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı