Çözüldü i5 8600K ve GTX 1080 sistem anlık takılma sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

silverhand

Kilopat
Daha fazla  
Altta detaylarını vereceğim sistemi 2 hafta önce toplayıp kurdum. CS:GO'da 300 FPS üstünde herhangi bir anlık takılma falan olmadan oynuyordum. Ancak dün gece bir el atıp çıkacaktım ki bilgisayarda anlık takılmalar oluşmaya başladı. Özellikle zıplarken anlık takılma yaşıyorum. Sonra PUBG'yi test ettiğimde onda da ufak takılmalar yaşadım ama CS:GO kadar göze batmıyor. Pingimde herhangi bir sorun yok.
Sistem detaylarım ;
  • Monitör: Asus VG248QE
20181105_122912.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Tamam değiştireyim de iki haftadır yağ gibi olan sistem 3.parti herhangi bir yazılım vs. bir şey indirmediğim halde birden bu hale döndü daha pratik bir yolu yok mudur? Sorun belki başka bir şeydir?
PSU 600 W aslında yeterli arkadaş boşa yazmış bir de 850 W PSU yazmış o kadara gerek yok fakat keşke bir 650 W PSU alsaydınız muhtemelen PSU yüksek değerlerde kullanılıyor soruna gelecek olursak bir çok sebebi olabilir sıcaklık tozlanma driverlardan birinin ve ya bir kaçının güncel olmaması oyun içinden takılma anında olan durumu video çekip atabilirseniz yardımcı olmaya çalışırız MSI After Burner ile oyun içi değerleri açık şekilde takılmalar genelde İşlemci RAM ve ya işletim sisteminde bulunan sıkıntıdan gerçekleşebiliyor bir çok ihtimal var şuan belki de PSU yetersiz kalıyor tam güç gönderemiyor Aida64 Memtest88 gibi programlarla bir test edin driverları güncel tutun.

PSU 600 W aslında yeterli arkadaş boşa yazmış bir de 850 W PSU yazmış o kadara gerek yok fakat keşke bir 650 W PSU alsaydınız muhtemelen PSU yüksek değerlerde kullanılıyor soruna gelecek olursak bir çok sebebi olabilir sıcaklık tozlanma driverlardan birinin ve ya bir kaçının güncel olmaması oyun içinden takılma anında olan durumu video çekip atabilirseniz yardımcı olmaya çalışırız MSI After Burner ile oyun içi değerleri açık şekilde takılmalar genelde İşlemci RAM ve ya işletim sisteminde bulunan sıkıntıdan gerçekleşebiliyor bir çok ihtimal var şuan belki de PSU yetersiz kalıyor tam güç gönderemiyor Aida64 Memtest88 gibi programlarla bir test edin driverları güncel tutun.
Tamam hocam eve geçince dediklerinizi deneyeceğim.
Hocam değerler genellikle böyle takılma olduğu zaman fps 180-170'e düşüyor ve alt tab'dan oyuna geldiğim zaman yine aynı durum oluyor, takılma yaşıyorum. 2 haftadır olmayan durum neden şimdi oluyor şaşırdığım kısım o.

Dosya Ekleri

• IMG-20181105-WA0005.jpg
    IMG-20181105-WA0005.jpg
    139,9 KB · Görüntüleme: 97
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı