- Makaleler
- 18
Yaza Navi'ler yetişirse çok güzel olurYazın ekran kartı yükseltmesi yapıcam zaten şuan için sordum.
Yaza Navi'ler yetişirse çok güzel olurYazın ekran kartı yükseltmesi yapıcam zaten şuan için sordum.
Reis oyunda çok drop yiyorum google chrome bile kasıyor şimdi 2700x alıyım yeni modelleri zaten desteklicek alıcağım anakart 2 3 seneye belki geçiş yaparım da bana b450 ile x470 arasındaki farkı söyleyip 600 700 tl bi anakart önerebilir misinİleride yükseltecekseniz acil bir önemi yoksa bekleyin isterseniz yaza doğru 3. nesil Ryzen işlemci çıkar önemli bir şey olmazsa topluca sistem yenilersiniz.
X470 anakartlar pahalı zaten. X ibaresi ek özellikler veya avantajlar sunar en önemlisi OC potansiyali daha fazla olduğu söylenmekte.Reis oyunda çok drop yiyorum google chrome bile kasıyor şimdi 2700x alıyım yeni modelleri zaten desteklicek alıcağım anakart 2 3 seneye belki geçiş yaparım da bana b450 ile x470 arasındaki farkı söyleyip 600 700 tl bi anakart önerebilir misin
Elimde kingston hyperx predator black 8 gb 3000 mhz ram var yaza kadar götürür mü beniX470 anakartlar pahalı zaten. X ibaresi ek özellikler veya avantajlar sunar en önemlisi OC potansiyali daha fazla olduğu söylenmekte.
Çok yüksek bütçe yoksa B450 alarak keyfinize bakabilirsiniz performans farkı olmaz yani.
Evet götürür ekran kartınız çok yüksek değilse götürür güçlü ekran kartlarında çift kanal RAM' in performans etkisi fazla olabiliyor. O yüzden ileride yükselttiğiniz de ek takviye yaparsınız.Elimde kingston hyperx predator black 8 gb 3000 mhz ram var yaza kadar götürür mü beni
Lol için 1070 Ti biraz fazla bence.Render yapıcaksan zaten AMD den şaşmaarkadaşlar aslında bir çok şeye değinmişsiniz . Yazın bir kasa toplamayı düşünüyorum ve burdaki gtx1070ti ryzen5 2600x li kasa hoşuma gitti benim sorum şu i5 veya i7 seçmediğim için pişman olurmuyum olursam neden csgo , LoL genellikle oynuyorum ve render da yapacağim sizce bir sorun yaşarmıyım ?
merhabalar konuyu hortlatmış gibi oluyorum ama kullandıgınız sistem RYZEN 7 2700X midir ?Büyük ihtimalle UserBenchmark sitesine baktınız. O sitede kullanıcılar işlemciye puan veriyor ve ortalaması alınıyor. Zaten yayın falan diyorsanız 2700X öneririm. Kendim de kullanıyorum. Ama sadece Fortnite deyince olay bütçeye bakar. Aslında fiyatlar da yakın. Bana göre 2700X, i5 8600K ve 9600K’ya göre 2 gömlek üstün.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.