ZenginMahmut
Hectopat
Daha fazla
Turbo Boost sisteminizde varsayılan olarak açık olmalı. Sisteminizde işlemci frekansı hiç 2.40 GHz'in üstüne çıkmıyor mu?Merhaba arkadaşlar, oyunlarda daha yüksek FPS almak istiyorum. RDR2 gibi ve işlemcime Turbo Boost yapmak istiyorum. Bu nasıl yapılır ve FPS'im artar mı? Bu arada işlemcim i5 9300H.
@erengore
Turbo Boost sisteminizde varsayılan olarak açık olmalı. Sisteminizde işlemci frekansı hiç 2.40 GHz'in üstüne çıkmıyor mu?
Görev Yöneticisine girin. Performans başlığı altında işlemci var.Hocam hiç kontrol etmedim nasıl kontrol ederim bana yardımcı olursanız sevinirim.
Görev yöneticisine girin. Performans başlığı altında işlemci var.
Sizin tam şikayetleriniz nedir bana onu söyleyin. Açık olduğunu düşünüyorum çünkü.
Öyleyse Turbo Boost açık demek oluyor. Başka bir soru yada sıkıntınız var mı?Baktım evet hızı 4.00 GHz'lerde geziyor.
Kusura bakmayın hocam 1 sorum daha olacak RDR2 ve GTA 5 de oyun 1 2 sn donuyor ve durmadan oluyor bu sorun çok bezdirdi bu konu hakkında bi bilginiz varmıÖyleyse Turbo Boost açık demek oluyor. Başka bir soru yada sıkıntınız var mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.