Çözüldü i5 9300H mavi ekran hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yaklaşık iki yıldır kullanıyorum. İlk defa ve iki günde iki defa mavi ekran hatası aldım. Oyunlarda bu aralar ani FPS düşüklüğü de oluyor.
Sistem:
  • i5 9300H.
  • GTX 1650.
  • 8 GB RAM.
Minidump:

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
-Corsair programınız, Kaspersky, Malwarebytes ve Vanguard programlarını kaldırın. Vanguard'ı tekrar kurmak için Valorant'ı yönetici olarak çalıştırmanız yeterli sizin için kuracaktır.
-Intel Dynamic Platform ve Thermal Framework sürücülerini indirip güncelleyin.
BIOS güncellemeyi unutmayın.
-Corsair programınız, Kaspersky, Malwarebytes ve Vanguard programlarını kaldırın. Vanguard'ı tekrar kurmak için Valorant'ı yönetici olarak çalıştırmanız yeterli sizin için kuracaktır.

Çözüm
Hocam peki Kaspersky ve Malwarbytes'ı kurmayayım mı tekrar?

İkisini birden kullanmıyorsanız gerek yok. Sadece Kaspersky'ı kendi sitesinden güncel şekilde indirebilirsiniz.
Durum nedir hocam ne yaptınız @Cenkkaraman ?
Hocam foruma bakmıyordum, kusura bakmayın. Mavi ekran almıyorum artık, sadece bu Intel Dynamic Platform sürcüsünü Windows 10 20H2 için bulamadım. O kaldı sadece. Ama ani FPS düşüşleri hala oluyor. Tek sıkıntım o.

Yaklaşık iki yıldır kullanıyorum. İlk defa ve iki günde iki defa mavi ekran hatası aldım. Oyunlarda bu aralar ani FPS düşüklüğü de oluyor.
Sistem:
  • i5 9300H.
  • GTX 1650.
  • 8 GB RAM.
Minidump:
Tek kanal RAM'de performans düşüklüğü yaşamanız olağan. Çift kanal yapmanız lazım en kısa sürede.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı