i5 9300H undervolta rağmen sıcaklık 93 derece

efekbc

Hectopat
Daha fazla  
Acer Nitro 5 laptopumda i5 9300H işlemciye undervolt işlemini uyguladım ancak hala GTA 5'de 93 dereceyi görüyorum. Bu kadar ısınmaması için ne yapmam gerek?
Not: Undervolt yapmadan önce Max 96 görmüştüm.

Son düzenleyen: Moderatör:
Acer Nitro 5 laptopumda i5 9300H işlemciye undervolt işlemini uyguladım ancak hala GTA 5'de 93 dereceyi görüyorum. Bu kadar ısınmaması için ne yapmam gerek?

Hatırladığım kadarıyla o sorun ısı sorunluydu. Normal karşılanabilir. Termal macunu değiştirin veya soğutucu alın.
@Samotne Ciasteczka.

Yukarıda yazılanlara ek olarak dengeli bir şekilde cihazı masadan yükselterek daha rahat hava almasını sağlayabilirsiniz.

Kalın bir model değil ise normal olduğunu söylemekten başka çaremiz yok çünkü o işlemci zaten 90 derecede çalışıyor. Undervolt veya macunu yenileyin yine de arzu ettiğiniz dereceleri görmeniz pek mümkün değil, çabalarınız sadece daha stabil frekans sağlayacaktır.

Bakımları yapıldıysa ve bu değerleri alıyorsan normal olduğunu düşünmüyorum. Bende MSI GL65 9SC-041XTR modeli var. Hemen hemen senin cihaz ile kalınlığı aynı. Undervoltlu 70 dereceyi geçmiyor i5 9300H bende. Servise göndermenizde yarar var.

Bakımları yapıldıysa ve bu değerleri alıyorsan normal olduğunu düşünmüyorum. Bende MSI GL65 9SC-041XTR modeli var. Hemen hemen senin cihaz ile kalınlığı aynı. Undervoltlu 70 dereceyi geçmiyor i5 9300H bende. Servise göndermenizde yarar var.
- kaç undervolt yaptınız aynı işlemci bende de var. Ben -130 dan sonrasına çıkamıyorum sistem kaldırmıyor. -135 de kullandım 2 gün 2 kere dondu sistem bilgisayar kapandı. -130 u uzun kullanmadım bunu da kullanıp bakıcam. Tabi sizin de tavsiyenize göre.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı