i5 9300H ve GTX 1650 yüksek CPU sıcaklığı

furkan0707

Femtopat
Daha fazla  
Fotoğraflarda sorunumu belirttim, önemli bir konu, yardım ederseniz çok sevinirim.

65F9F65E-9DF6-4398-89D9-DD44FD945571.png
C1D72418-A884-47EE-92C4-FF66ECD39B74.png
A63DE4A0-C493-4AD6-BC1B-C53900FA7FE9.jpeg

Son düzenleyen: Moderatör:
UV yaparak veya termal macun yenilemesi ile bu sorun ortadan kalkacaktır. 9. Nesil mobil CPU'lar zaten çok ısınıyordu.

Öncelikle böyle konu açmadan birazda detay verirseniz çok güzel olur.
1-) termal macununuz yenilendi mi?
2-) kasa temizliği yapıldı mı?
3-) görev yöneticisinin işlemler kısmındaki % dilimdeki CPU yazısının üstüne tıklayıp tekrar fotoğraf atar mısınız?

GameLoop'tan kaynaklanabilir fakat tek o diyemeyiz.

Öncelikle böyle konu açmadan birazda detay verirseniz çok güzel olur.
1-) termal macununuz yenilendi mi?
2-) kasa temizliği yapıldı mı?
3-) görev yöneticisinin işlemler kısmındaki % dilimdeki CPU yazısının üstüne tıklayıp tekrar fotoğraf atar mısınız?

GameLoop'tan kaynaklanabilir fakat tek o diyemeyiz.
1- Yenilemedim, henüz alalı 2 yıl oldu sayılır.
2- Yapılmadı daha.
3- Fotoğraf atıyorum.
UV yaparak veya termal macun yenilemesi ile bu sorun ortadan kalkacaktır. 9. Nesil mobil CPU'lar zaten çok ısınıyordu.
Yapabilirim fakat kesin kalkacak mıdır bu sorun? Bir de, kusura bakmayın bilmediğim için soruyorum, UV nedir?

Dosya Ekleri

• image.jpg
    image.jpg
    211,7 KB · Görüntüleme: 55
Voltaj değerini düşürüyorsunuz. Yaparken dikkatli olun. Birde termal macun yenileyin zaten ısınan bir model. Alalı 2 yıl oldu demişsiniz.

Neyi yaparken dikkatli olayım? Bir de açabilir misiniz, voltaj değerini tam anlayamadım.
Şimdi şu anda özellikle kaç Voltaj değerini aldığını bilmiyorum işlemcinin. Bu yüzden oturduğum yerden kesin yargı yapmam.

Şu konuya bir bakar mısınız?

Şimdi şu anda özellikle kaç Voltaj değerini aldığını bilmiyorum işlemcinin. Bu yüzden oturduğum yerden kesin yargı yapmam.

Şu konuya bir bakar mısınız?
Bunun 9300h undervolt konusuna baktım fakat beni çok aşar. hem çok fazla anlamam, ayrıca çok uzun ve karışık gibi. Termal macun ve kasa yenilemesi yapabilirim, geçer mi?

Bunun 9300h undervolt konusuna baktım fakat beni çok aşar. hem çok fazla anlamam, ayrıca çok uzun ve karışık gibi. Termal macun ve kasa yenilemesi yapabilirim, geçer mi?
Termal macun yeterli olacaktır. Güç planından ise dengeli modda kullanın.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı