i5 9400 GT 1030 sistem 2. el kaç TL eder?

Qr1m

Decapat
Daha fazla  
İşlemci: i5 9400, ekran kartı: MSI GT 1030 2 GB, anakart: ASUS H310M Pro VDH Plus, RAM: Goodram 16 GB(1x16) 3200 MHz CL16, SSD: 500GB SATA SSD(marka ve hızını hatırlamıyorum orta seviye bir SATA SSD), hard disk: 500GB(SSD ile aynı durum), PSU: 600W 80+ Bronze(SSD vs hard disk ile aynı durum), kasa: Rampage klasik boyutlarda soğutması ideal bir kasa(model hatırlamıyorum). Sistem 1 ay sonra 2 yıllık olacak 2. elde ederi nedir?

İşlemci: i5 9400, ekran kartı: MSI GT 1030 2 GB, anakart: ASUS H310M Pro VDH Plus, RAM: Goodram 16 GB(1x16) 3200 MHz CL16, SSD: 500GB SATA SSD(marka ve hızını hatırlamıyorum orta seviye bir SATA SSD), hard disk: 500GB(SSD ile aynı durum), PSU: 600W 80+ Bronze(SSD vs hard disk ile aynı durum), kasa: Rampage klasik boyutlarda soğutması ideal bir kasa(model hatırlamıyorum). Sistem 1 ay sonra 2 yıllık olacak 2. elde ederi nedir?

Elindeki mevcut eşyaları 2 el piyasasına göre topla fiyatlarını bir yere yaz ve senin sistem özelliklerine sahip diğer bilgisayarlar ile fiyatını karşılaştır.

Ekran kartı bir tık kötü, 4-5 bin TL eder herhalde. Sistemi tek tek satmanızı tavsiye ederim.

Arkadaş, milletin ne kıymetli malı varmış. 8 bin 200 TL fiyat biçilen sisteme bakın. Şu sarı site kapatılmalı ya.
İlan başlığında “gaming” yazan ilanlara akıl sağlığı için özellikle bakmamak gerekiyor.

Ekran kartı bir tık kötü, 4-5 bin TL eder herhalde. Sistemi tek tek satmanızı tavsiye ederim.

Arkadaş, milletin ne kıymetli malı varmış. 8 bin 200 TL fiyat biçilen sisteme bakın. Şu sarı site kapatılmalı ya.

Şansı yaver giderde cahil bir enayiye kitler o sistemi belki 1-2 seneye, o fiyatta olan ilanlar o fiyattan satılmıyor merak etme hepsinin sonu aynı oluyor. Ya bir enayi çıkıyor ya da zararına satılıyor.

Muhtemelen RGB'lerinden birisine kitlerim diye düşünmüştür. RGB'sine düşüp satın alan birçok kişi var maalesef.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı