i5 9400F 1070 sistem vs i5 9400F GTX 1660 Ti sistem

Bütçe
6000
Aynı model mi?
Yab.

Yanlış hatırlamıyorsam 3 ayda helvasını yedik videosunda şu ana kadar Firmware bulunamadı demişti JD için.

Aynı model mi?

Yanlış hatırlamıyorsam 3 ayda helvasını yedik videosunda şu ana kadar Firmware bulunamadı demişti JD için.

Bu 2 sistemden birini almalımıyım yoksa daha iyi sistem bulabilme şansım var mı?

6000 TL
2.sistem

Öyleyse 2. sistem alınabilir. 1660 Ti gücünde ekran kartlı hazır sistemler bu fiyata yok. Yalnız 2x8 GB RAM yapmalısın sistemi tam performans için. Bütçe oldukça da güç kaynağını değiştirir, işlemciyi de keyfine göre 3600'e yükseltebilirsin. Çok güzel bir sistem olur. SSD çok iyi değil ama idare eder, aciliyeti yok bana göre.

Hocam bence 8x2'den önce güvenlik.

Hocam bence 8x2'den önce güvenlik.

Tabii ama ona masrafı çok olmaz diye düşünüyorum eldekini satacağından. Ryzen sistemleri tek kanal ile kullanmak havası inmiş bisiklet sürmeye benziyor. Satan kişi de büyük ihtimalle aradığı performansı bulamayıp satıyordur, konu sahibi alınca 2x8 GB ile uçurur onu.

Açıkçası benim gönlüm 1070'li sistemde kaldı, internetten işlemci performans testlerine baktığım zaman, i5 9400F biraz Ryzen 5 2600'a fark atıyor, 1070 ise 1660 Ti ile arasında 5 6 FPS oynuyor tek sıkıntı şu 2.sistem biraz daha yeni nesil.

Ve ayrıca şu dikkatimi çekti 1070 3 fan 1660 Ti 2 fan soğutma olarak da biraz önde 1070 sadece biraz daha güç tüketiyor.

Hocam artı 500 lira masraf koyun JD SSD kullanmak istemiyorsanız.
Sanırım bu sistemi satan kişi mesajları okuyup 1 RAM daha alıp sistemi satmaktan vazgeçecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…