mining yapılmamış ev bilgisayarı bir arkadaştan alacağım yazlıkta duruyor zaten bilgisayarKullanıma bağlı. Kaç ay kullanmış? Hiç mining yapmış mı?
mining yapılmamış ev bilgisayarı bir arkadaştan alacağım yazlıkta duruyor zaten bilgisayarKullanıma bağlı. Kaç ay kullanmış? Hiç mining yapmış mı?
Hocam alınabilir ama hava akışı konusunda kasaya pek güvenemedim. Artı işlemci ve ekran kartının belirli testlerden geçmesi gerekiyor.İşlemci ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Donanımları sahibinden.com'da
İşlemci ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Ekran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da
Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
![]()
Crucial Ballistix 16 GB (2x8) 3000 MHz DDR4 CL15 BL2K8G30C15U4B Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Crucial Ballistix 16 GB (2x8) 3000 MHz DDR4 CL15 BL2K8G30C15U4B Ram arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
![]()
Aerocool 500W VX PLUS Serisi Aktif PFC Güç Kaynağı (AE-VXP500) | Teknobiyotik
AeroCool VX PLUS 500W 38A Güç Kaynağı AeroCool VX PLUS 500 Güç Kaynağı ile Sisteminiz için Gereken Güce Sahip Olun! AeroCool VX PLUS 500 ile Sisteminize Gereken Gücü Verin! Şık ve verimli güç kaynakları tasarlayan AeroCool; 500W' segmentinde ses getirecek bilgisayarınızın yeni güç...www.teknobiyotik.com
![]()
Zalman T7 Mıdı Tower Atx Kasa (power Yok) Fiyatları ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Zalman T7 Mıdı Tower Atx Kasa (power Yok) arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
![]()
GIGABYTE SSD 240GB 500 MB/S - 420 MB/S 2,5 SATA GP-GSTFS31240GNTD | En Ucuzu Akakçe
akakce.com - Fiyat Arama Motoru, İnternet Alışveriş Rehberiwww.akakce.com
Bilemedim. Ben siz olsam stokları beklerdim arkadaşım olsa bile 2. ele güvenmiyorum hiçbir zaman.mining yapılmamış ev bilgisayarı bir arkadaştan alacağım yazlıkta duruyor zaten bilgisayar
Çünkü LGA 1151 hocam. Değiştirmeye kalksanız anakartıda değiştireceksiniz. (İ5-9400F için konuşuyorum.)Doğru söylüyorsunuz biraz araştırdım zaten işlemciyide çoğu kişi pek önermiyor
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.