i5 9400F - RX 6750XT sistem darboğaz yapar mı?

erditutas

Femtopat
Daha fazla  
i5 9400F ile RX 6750 XT 12 GB darboğaz yapar mı veya önereceğiniz en güçlü ekran kartı ne olur?

Son düzenleyen: Moderatör:
işlemciyi de değişsem nasıl olur AMD 5 5600 falan taksam 6750xt için iş görür mü bide işlemci değişince başka bişey değişmeme gerek var mı anakart vs.

Yapar. RTX 2060/S iyi gider. RTX 3000 serisi çöp zaten. RX 6600 ise darboğaz yapar.
Abla sen bilgili bi ablaya benziyosun benim işi bi çöz sen 😅 bende şimdi i5 9400f işlemci ve rx 550 ekran kartı var ben bu ekran kartından kurtulmak istiyorum ve 6750 XT benim işimi görecek bı ekran kartı ben bu ekran kartini alacam yani ama işlemci çok düşük kalır ben şimdi işlemciyi de değişsem anakarti falan hep baştan değişmem gerekir mi yoksa sadece işlemci ve ekran kartını değişsem istediğime kavusurmuyum teşekkür ederim şimdiden

Rica ederim. Şu an yapabileceğin en iyi şey; bu sistemi satmak ve üstüne para koyup, yeni sistem almak. Sistemin kaç lira edip etmeyeceğine dair konu açabilirsin, yardımcı olacaklardır. Sattıktan sonra bütçenle beraber yine konu açabilirsin öneri almak için.
Çok Teşekkürler iyi akşamlar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı