i5 9400F Sistem GTA Online Kasma Sorunu

İşletim sistemi
Windows 10

ümithanTR

Centipat
Yer
Bursa
Daha fazla  
Merhabalar ben daha önce GTA 5 kasma sorunu adlı bir konu açmıştım ve sorunu çözmüştüm ama Online'ye girince en düşük ayarlarda i5 9400F ve RX 570 ile kasma sorunu yaşıyorum aslında çok kasmıyor fakat FPS max olarak 90 görse bile kasıyormuş gibi gözüküyor, sıkıntı bilgisayarımda mı? Online'de mi? Çünkü story mod da 150 -170 arası oynuyor, ama Online'de 19 FPS bile görüyor en düşük ayarlarda.

Merhabalar ben daha önce GTA 5 kasma sorunu adlı bir konu açmıştım ve sorunu çözmüştüm ama Online'ye girince en düşük ayarlarda i5 9400F ve RX 570 ile kasma sorunu yaşıyorum aslında çok kasmıyor fakat FPS Max olarak 90 görse bile kasıyormuş gibi gözüküyor, sıkıntı bilgisayarımda mı? Online'de mi? Çünkü story mod da 150 -170 arası oynuyor, ama Online'de 19 FPS bile görüyor en düşük ayarlarda.

Oyundan kaynaklanıyor olabilir oyunda çünkü çok kişi oluyor ve kasma yaratabiliyor gibime geldi.

Merhabalar ben daha önce GTA 5 kasma sorunu adlı bir konu açmıştım ve sorunu çözmüştüm ama Online'ye girince en düşük ayarlarda i5 9400F ve RX 570 ile kasma sorunu yaşıyorum aslında çok kasmıyor fakat FPS Max olarak 90 görse bile kasıyormuş gibi gözüküyor, sıkıntı bilgisayarımda mı? Online'de mi? Çünkü story mod da 150 -170 arası oynuyor, ama Online'de 19 FPS bile görüyor en düşük ayarlarda.

İlk olarak ayarları dengeleyin veya yükseltin. GTAV 150-170FPS arası oynayınca kazanç sağlayacağınız bir oyun değil, bu yüzden +60 yeterlidir.

İkinci olarak solo session girip dener misiniz bir de? Oyuncu sayısından kaynaklı olup olmadığını anlamış oluruz.

İlk olarak ayarları dengeleyin veya yükseltin. GTAV 150-170FPS arası oynayınca kazanç sağlayacağınız bir oyun değil, bu yüzden +60 yeterlidir.

İkinci olarak solo session girip dener misiniz bir de? Oyuncu sayısından kaynaklı olup olmadığını anlamış oluruz.

Denedim bir şey değişmedi.
İnternet inizden kaynaklı olabilir.

Kablolu bağlantı yapıyorum GTA 5'i 5 saatte indirdim.

Denedim bir şey değişmedi.

Kablolu bağlantı yapıyorum GTA 5'i 5 saatte indirdim.
Oyunun grafik ayarlarındaki Population ayarlarını en kısıkta mı oynuyorsunuz? Eğer en kısık ise bu tür FPS düşüşleri ve Droplar normal olabilir, Çünkü bu ayar online da sıfırlanır ve En yüksek olur. Bu ayarla beraber de otoban vs. gibi yerlerde FPS droplardan kaçınılmaz.

Oyunun grafik ayarlarındaki population ayarlarını en kısıkta mı oynuyorsunuz? Eğer en kısık ise bu tür FPS düşüşleri ve droplar normal olabilir, çünkü bu ayar Online'da sıfırlanır ve en yüksek olur. Bu ayarla beraber de otoban vs. gibi yerlerde FPS droplardan kaçınılmaz.

Ben normalde onu en düşükte oynuyordum evet.

Peki ya 19FPS'leri şehir merkezi veya otobanlarda mı gördünüz, eğer öyle ise gidip bir de şehir dışı bölgelerinde bakın FPS'nize. O kadar büyük düşüşler olmayacaktır diye düşünüyorum.

Normal otobanda gezerken 19-40 FPS arası dolaşıyordu şu anda poulation ayarlarını yükseğe çetim bir bakacağım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı