i5-9400F sistem nasıldır?

fakuhluu

Hectopat
Daha fazla  
Kendime yeni bir bilgisayar toplamayı düşünüyorum, birkaç farklı siteden bileşenleri seçip her şeyimi hazırda tutuyorum. Kesin olarak her şeyden emin olduğum zaman alacağım fakat tereddüt ettiğim birkaç sorunum var. Toplamayı düşündüğüm parçalar;

-Intel Core i5-9400F 2.9 GHz LGA1151 9 MB cache 65 W işlemci.
-MSI N730-4GD3V2 GT730 4 GB DDR3 128Bit DVI/HDMI.
-MSI A520M PRO AMD A520 Soket AM4 DDR4 4600(OC)MHz mATX Gaming (Oyuncu) Anakart
-Kingston HyperX Predator 16 GB 2400 MHz DDR4 CL12 HX424C12PB3/16 RAM.

Genel olarak parçalar bunlar, yaklaşık 4200TL'ye falan denk geliyor. Bunlar arasında eksik ya da yanlış aldığım bir parça var mı ve kasa konusunda çok büyük endişelerim var, bu sistem kaç Watt PSU gerektirir? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oooo bu fiyata bu sistem ne rastgele seçseniz bu kadar kötü olmaz.
Kasa dahil 5000 bütçeniz var ve GT 730 topluyorsunuz şaka mı bu?
PSU 600W Aerocool yap al.

Son düzenleme:
ilk defa bilgisayar topluyorum bazı yanlışlarım olacağını biliyodum zaten o yüzden buraya yazdım teşekkür ederim kasaya elimde yaklaşık 5-6 seçenek var kararlaştırmadım, yanlış şeylerin yerine doğrusunu önerirseniz sevinirim.

İlk defa bilgisayar topluyorum bazı yanlışlarım olacağını biliyordum zaten o yüzden buraya yazdım teşekkür ederim kasaya elimde yaklaşık 5-6 seçenek var kararlaştırmadım, yanlış şeylerin yerine doğrusunu önerirseniz sevinirim.

Attığım sistemi alın yoksa öyle bir kazık yersiniz ki bu bilgiyle hayat boyu çıkmaz.

ilk defa bilgisayar topluyorum bazı yanlışlarım olacağını biliyodum zaten o yüzden buraya yazdım teşekkür ederim kasaya elimde yaklaşık 5-6 seçenek var kararlaştırmadım, yanlış şeylerin yerine doğrusunu önerirseniz sevinirim.

Bu Sistemin Ekran Kartını Özelleştirmelerden
MSI GeForce GTX 1650 SUPER GAMING X 4GB GDDR6 128 Bit Ekran Kartı
yapıp alabilirsiniz, doğru değiştirdiğinize emin olun.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı