i5 9400F sistem vs. 10400F sistem

Bütçe
4500-5500
Attığınız ürünleri takip edeceğim. Dolarında düşmesiyle bir kaç hafta içinde fiyatlarında düşeceğini ümit ediyorum. Bu ürünü kuzenime alacağım için hazır sistem düşünmüştüm ama gerçekten fiyatlar oldukça pahalı. Aslında hangi ekran kartı alacağım hiç önemli değil. Fiyat/Performans ürünü olsun yeterli benim için. İlginiz için çok teşekkür ederim.

Attığınız ürünleri takip edeceğim. Dolarında düşmesiyle bir kaç hafta içinde fiyatlarında düşeceğini ümit ediyorum. Bu ürünü kuzenime alacağım için hazır sistem düşünmüştüm ama gerçekten fiyatlar oldukça pahalı. Aslında hangi ekran kartı alacağım hiç önemli değil. Fiyat/Performans ürünü olsun yeterli benim için. İlginiz için çok teşekkür ederim.
Ben de dolar düşer diye bekledim ama nafile hocam o bakış açısıyla bakmayın derim.

SSD'den tut kasaya sakın bulaşma fiyatı da pahalı illa i510400F+RX 5500 XT isterim dersen atıyorum sistemi.
(2adet)
Merhaba Hocam

Yavaş yavaş ürünleri kafamda oluşturdum. Gaming gecesindeki şu ekran kartı nasıldır?
i5 10400 ya da ryzen 5 3600 işlemciden birisini alacağım.

Hepsi birbirinden çöp, alınmaz.

Bunun ekran kartını Palit 1660 Super, anakartını Biostar B450M-H yaparsanız 5540 TL oluyor. İlerde RAM'i 16 GB yaparsınız.
İşlemci kısmı düşük kalıyor. (10400F'e göre)

Link bırakmamışsın 1660S diyorsun herhalde 1080PDE güçlü kart 2500 civarına düşerse al.

Linki düzenledim. PNY markası bakalım ne kadara düşecek. Bir yandan da diğer parçalar içinde bakıyorum. F/P ürünü olanların siparişini vereceğim.
Link bırakmamışsın 1660S diyorsun herhalde 1080PDE güçlü kart 2500 civarına düşerse al.

Gaming gecesindeki ürünleri şimdiden sepete atıp tam 22:00 olduğunda sepette fiyat düşüşü oluyor mu? Ürünleri hızlı alabilmek adına bu yöntem yapılabilir mi?

Ekran kartının fiyatı 2500 seviyelerinden 5970 seviyesine geldi. Çok ilginç gerçekten
Alternatif 1;
Toplam 3900TL kalan 1600TL'nin 200TL civarı üstüne ekleyerek Gaming gecesinden GTX1650s alabilirsin veya.

Alternatif 2;
Patriot Viper Steel 8 GB 3200MHz DDR4 PVS48G320C6 Bellek Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe 2 adet RAM.
Hocam malesef ekran kartını alamadım. Anında tükenmişti.

i5 10400 için gaming gecesinden diğer ürünleri alacağım. Bu ürünler nasıldır olur derseniz sipariş vereceğim.

Merhaba Hocam

Gaming gecesinden bu iki ürünü aldım.

Ekran kartları düşecek gibi değil şuan için en azından internete girip ofis uygulamaları için bu işlemciyi aldım.

Bu Ram nasıl Hocam sizce?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı