i5-9400F sistemde BeamNG oynarken CPU kullanımı 100 oluyor

İşletim sistemi
Windows 11

Hqk4n

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
GTX 1650
İ5 9400F
RAM
DDR4
Ekran kartı
GTX 1650
İşlemci
İ5-9400F
Merhaba BeamNG Drive oynarken fark ettim CPU kullanımı 100 oluyor.
CPU olarak i5-9400F kullanıyorum ekran kartı olarak da GTX 1650 kullanıyorum.
Sizce bunda bir sorun var mı bir de Google açık iken CPU kullanımı 26 falan oluyor.
Sizce bu değerler normal mi?
Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyun için normal bence.

CPU kullanımının %100 olması normal değil. GPU kullanımı %100 olması lazım

Merhaba BeamNG Drive oynarken fark ettim CPU kullanımı 100 oluyor.
CPU olarak i5-9400F kullanıyorum ekran kartı olarak da GTX 1650 kullanıyorum.
Sizce bunda bir sorun var mı bir de Google açık iken CPU kullanımı 26 falan oluyor.
Sizce bu değerler normal mi?
Şimdiden teşekkürler.

Bilgisayarında yüksek ihtimal RAT var virüs yani, eğer çok önemli bir dosyan vs yok sa zamanında varsa temiz bir ISO kurup format atmayı deneyebilirsin veya Kaspersky gibi antivirüs programlarıyla bir virüs taraması yap derim oyunda %100 olması normal değil Google açıkken bile çok fazla ben de %3 falan kullanıyor.

CPU kullanımının %100 olması normal değil. GPU kullanımı %100 olması lazım

Bilgisayarında yüksek ihtimal RAT var virüs yani, eğer çok önemli bir dosyan vs yok sa zamanında varsa temiz bir ISO kurup format atmayı deneyebilirsin veya Kaspersky gibi antivirüs programlarıyla bir virüs taraması yap derim oyunda %100 olması normal değil Google açıkken bile çok fazla ben de %3 falan kullanıyor.
Hocam malwarebytesle taradım bir şey bulamadı şimdi Kaspersky ile tarıyacağım.
Birde bu RAT çok tehlikeli bir virüs mü hocam?
Şimdiden sağ olun.

Hocam Malwarebytes'le taradım bir şey bulamadı şimdi Kaspersky ile tarıyacağım.
Bir de bu RAT çok tehlikeli bir virüs mü hocam?
Şimdiden sağ olun.

En son formatınızdan sonra bilgisayarınıza bilinmedik bir siteden bir dosya indirdiyseniz, sisteminizde Windows güvenlik duvarı devre dışıysa bunlar daha da arttırır RAT ihtimalini, ama sizin yediğiniz virüs yazdığınız konudan anladığım kadarıyla mining RAT. Yani siz oyun oynarken veya bir şey yapmazken bile CPU kullanımı sürekli çalışıyorsa arkada başka bir uygulama CPU nuzu sömürüyor mining yapıyor olabilir. Virüs programlarıyla bir taratın olmadı şu uygulamayı deneyin. İsmi trojan remover. Bunlarda bir sorun çıkmazsa oyun oynarken Görev Yöneticisi'nden bir bakın bakalım arka planda CPU kısmında ne kullanıyor sadece oyun mu farklı uygulamalar var mı?

HitmanPro. Advanced malware scanning and removal with Hitman Pro. bir de bu var

En son formatınızdan sonra bilgisayarınıza bilinmedik bir siteden bir dosya indirdiyseniz, sisteminizde Windows güvenlik duvarı devre dışıysa bunlar daha da arttırır RAT ihtimalini, ama sizin yediğiniz virüs yazdığınız konudan anladığım kadarıyla mining RAT. Yani siz oyun oynarken veya bir şey yapmazken bile CPU kullanımı sürekli çalışıyorsa arkada başka bir uygulama CPU nuzu sömürüyor mining yapıyor olabilir. Virüs programlarıyla bir taratın olmadı şu uygulamayı deneyin. İsmi trojan remover. Bunlarda bir sorun çıkmazsa oyun oynarken Görev Yöneticisi'nden bir bakın bakalım arka planda CPU kısmında ne kullanıyor sadece oyun mu farklı uygulamalar var mı?

HitmanPro. Advanced malware scanning and removal with Hitman Pro. bir de bu var
Yok hocam bilinmedik siteden bir şey indirmedim şu an da tarama yapamıyorum evde değilim en kısa sürede tarıyacağım bu programlarla.
Arkada Steam, Epic Games, Nvidia, Xbox, Google açık.
Windows defender açık virüs olduğuna sonra bakacağım sağ olun önerilerinizi deneyeceğim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı