i5 9400F sistemde Windows 11 çalıştırılamıyor

Murathan19.03

Picopat
Daha fazla  
Normalde üst düzey bir sistemim var ve Windows 11 desteğini mutlaka olması olmaması zaten imkansız. Böyle bir makine de ne yapmam gerekiyor tam olarak? Malum 10 yolun sonuna geldi artık yardımınız gerekiyor hele bana bir akıl verin yol gösterin iyi sosyaller herkese. 🙂

Ekran Alıntısı 1.JPG

Ekran Alıntısı 2.JPG

Bu yardımcı olabilir.
İ5 9400F Windows 11'i destekliyor.

Nasıl açılıyor ve en önemlisi bot mu her neyse o nedir detaylandırır mısın dostum.
Hangi anakartı kullanıyorsunuz?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Malum 10 yolun sonuna geldi artık
Windows 10'un güvenlik desteği devam edecek. Windows 7'nin güvenlik desteği bu ay bitti mesela. O adamlar para kazanmak adına öyle diyor.

Son düzenleme:
i5 9400F Windows 11'i destekliyor.

Hangi anakartı kullanıyorsunuz?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Windows 10'un güvenlik desteği devam edecek. Windows 7'nin güvenlik desteği bu ay bitti mesela. O adamlar para kazanmak adına öyle diyor.

Hocam konu dışı olacak şu an telefondan yazıyorum saat sebebiyle PC açık değil neyse şimdi sorum şu; i5 9400F beni daha kaç sene götürür idare edebilir biraz külüstür olmaya başladığını düşünüyorum ben ama yorumlarını merak ettim öyle aniden aklıma düştü 😁

Hocam konu dışı olacak şu an telefondan yazıyorum saat sebebiyle PC açık değil neyse şimdi sorum şu; i5 9400F beni daha kaç sene götürür idare edebilir biraz külüstür olmaya başladığını düşünüyorum ben ama yorumlarını merak ettim öyle aniden aklıma düştü 😁
İ5 9400F, R5 3600 rakibi bir işlemcidir yani ona kıyasla ortalama (ne için kullandığınız bilmemekle beraber) 2-4 sene arası ortalama bir şekilde götürür ancak tavsiyem 9. nesil kullanıyorsanız Windows 11'e geçmemeniz yönünde.

i5 9400F, R5 3600 rakibi bir işlemcidir yani ona kıyasla ortalama (ne için kullandığınız bilmemekle beraber) 2-4 sene arası ortalama bir şekilde götürür ancak tavsiyem 9. nesil kullanıyorsanız Windows 11'e geçmemeniz yönünde.

Buldum hocam evet maalesef 9.nesil ve evet oyun için kullanıyorum anakart modelini istemiştiniz.

Ekran Alıntısı.JPG

Buldum hocam evet maalesef 9.nesil ve evet oyun için kullanıyorum anakart modelini istemiştiniz.

Eki Görüntüle 2337284

Eki Görüntüle 2337284
Hocam neden Windows 11'e geçiyorsunuz?

Hocam neden Windows 11'e geçiyorsunuz?

Son ana kadar bekleme kararı aldım hocam geçmeyeceğim son resmi destek gününden sonra geçiş yapacağım bir sebebi yok hocam XP'den sıkıldım 7'ye bir süre sonra 8.1'e bir süre sonra Windows 10'a ve şimdi ileride keyfi 11'e geçiş yapacağım sırasıyla gitmeyi severim her daim 🙂

Technopat Haberler

Geri
Yukarı