Tam sisteminizi öğrenebilir miyim?
![]()
GAMETECH Xcoler Mesh Pro Micro Atx 4x120mm Rainbow Fanlı Gaming Oyuncu Bilgisayar Kasası Fiyatı, Yorumları - Trendyol
GAMETECH Xcoler Mesh Pro Micro Atx 4x120mm Rainbow Fanlı Gaming Oyuncu Bilgisayar Kasası yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
![]()
FSP PERFORMANCE 550WATT 120MM POWER SUPPLY FSP550-51AAC
FSP PERFORMANCE 550WATT 120MM POWER SUPPLY FSP550-51AAC modelleri, fiyatları ve çeşitleri Harcialem.com'da! Tıkla ve hemen satın al.www.harcialem.com
Hv Pro inşa kalitesiyle kısa zamanda sorun çıkarmaya yatkın bir güç kaynağı değildir. Kafaya takılacak kadar da ses çıkaracağını sanmıyorum. Aslında PK550D, NZXT C550 gibi daha iyi alternatifleri vardı ama fiyatlar yerinde durmuyor. 950 TL seviyesine alınabilir hv Pro 550 kalmış sadece.
...Biraz daha bekleyip PK550D almak mantıklı mı sence?...
...Bir de bu kasa iyi soğutur değil mi?...
PK550D'nin yeniden 900 TL seviyelerine düşeceğinin bir garantisi yok, ben beklemezdim.
Hiç yoktan iyidir, az da olsa soğutma performansı beklenilebilir bu kasadan. Beklentiyi çok yüksek tutmamak önemli tabii, sonuçta 1000 TL'lik kasa.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.