PC toplama işinde usta diğilim de, PSU değiştirince PC de herhangi bi donanım uyumsuzluk yapmaz diğil mi? Anakart falan? Bir de kendim internetten bakarak PSU yu değiştirebilir miyim?
En ucuz FSP FSP600-60AHBC 600 W Power Supply fiyatlarını Akakçe ile takip et! FSP FSP600-60AHBC 600 W Power Supply özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!
www.akakce.com
PSU yenile kesinlikle yukarıdaki model güzeldir
Kalan parayla da ekipmanlarından kötü olan varsa söyle öneri yapalım.
En ucuz FSP FSP600-60AHBC 600 W Power Supply fiyatlarını Akakçe ile takip et! FSP FSP600-60AHBC 600 W Power Supply özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!
www.akakce.com
PSU yenile kesinlikle yukarıdaki model güzeldir
Kalan parayla da ekipmanlarından kötü olan varsa söyle öneri yapalım.
PC toplama işinde usta diğilim de, PSU değiştirince PC de herhangi bi donanım uyumsuzluk yapmaz diğil mi? Anakart falan? Bir de kendim internetten bakarak PSU yu değiştirebilir miyim?
PC toplama işinde usta diğilim de, PSU değiştirince PC de herhangi bir donanım uyumsuzluk yapmaz diğil mi? Anakart falan? Bir de kendim internetten bakarak PSU'yu değiştirebilir miyim?
Uyumsuzluk yapmaz fakat PSU'yu kendiniz değiştirmeniz için biraz bilgi gerekebilir YouTube'dan izleyerek de yapabilirsiniz PSU değişiminde anakart a bağlı olan tüm kabloları tekrar bağlamanız gerekmekte eğer yapamazsanız bilir bir kişiye yaptırın.
Uyumsuzluk yapmaz fakat PSU'yu kendiniz değiştirmeniz için biraz bilgi gerekebilir YouTube'dan izleyerek de yapabilirsiniz PSU değişiminde anakart a bağlı olan tüm kabloları tekrar bağlamanız gerekmekte eğer yapamazsanız bilir bir kişiye yaptırın.
Hmmm, teşekkürler. Sanırım PSU mu değiştireceğim. Değiştirmem 1 - 2 ayı alabilir. Bu süre içinde FR-PS6580p bir sorun çıkartır mı sistemime? Şimdi herkes PSU çok kalitesiz diyince korktum D:
Kaliteli PSU kullanılmazsa herhangi bir elektrik kesimi veya olağandışı bir durum olduğunda PSU bozulabilir ve bilgisayarın diğer bileşenlerini de bozabilir. Kaliteli PSU kullanmak sanıldığından daha önemlidir.
Kaliteli PSU kullanılmazsa herhangi bir elektrik kesimi veya olağandışı bir durum olduğunda PSU bozulabilir ve bilgisayarın diğer bileşenlerini de bozabilir. Kaliteli PSU kullanmak sanıldığından daha önemlidir.
Hmmm, teşekkürler. Sanırım PSU mu değiştireceğim? Değiştirmem 1 - 2 ayı alabilir. Bu süre içinde FR-PS6580p bir sorun çıkartır mı sistemime? Şimdi herkes PSU çok kalitesiz deyince korktum D:
1 2 ay boyunca sıkıntı çıkarıp çıkarmaması şans işi çok fazla elektrik giden bir bölgedeyseniz bozulma ihtimali artar en yakın zamanda değiştirin PSU'yu kalitesiz PSU kullanıp PC'si çöp olan çok insan var.