i5 9400F sisteme 8000 TL ekran kartı önerisi

Bütçe
8000₺
Hocam sadece ekran kartı almak yerine hazır sistem alın daha iyi olur. Ayda 1 kez falan kampanya yapıyorlar. Uygun fiyata RX 6500`lü sistemler bulunabilir. Sadece biraz piyasayı araştırmak lazım ve sabretmek gerek. Mesela dediğim gibi Donanım Arşivi bu ay için RX 6600`lü sistem paylaştı 9.999 TL`ye. Eğer stokları bitmediyse alabilirsiniz.
Teşekkürler. Stokları ne yazık ki bitmiş. Önümüzdeki ay için takibe aldım. :)

Darboğaz/performans kaybı sorunu çok fazla olur mu?

Bir miktar darboğaz olur ama bu bütçenin hakkı 6600XT.

Hocam elinizdeki sistemi satıp gelen parayla ve 8.000 TL ile hazır sistem alabilirsiniz. Donanım arşivi ayda 1 sistem paylaşıyor 9.000-10.000 TL civarı.
Tabi garanti veremezsiniz ama mesela geçen sefer donanım arşivinin yaptığı sistem gibi sistemler düşer mi? Çoktandır takip etmediğimden sormak istedim. Geçen seferki donanım arşivinin paylaştığı sistemi kaçırdım eğer o şekilde f/p sistemler indirime girer derseniz beklemeyi düşünüyorum aksi taktirde bir an önce almak istiyorum. Mümkünse hazır sistem alacağım.

Tabii garanti veremezsiniz ama mesela geçen sefer Donanım Arşivi'nin yaptığı sistem gibi sistemler düşer mi? Çoktandır takip etmediğimden sormak istedim. Geçen seferki Donanım Arşivi'nin paylaştığı sistemi kaçırdım eğer o şekilde F/P sistemler indirime girer derseniz beklemeyi düşünüyorum aksi taktirde bir an önce almak istiyorum. Mümkünse hazır sistem alacağım.

Hocam beklemenizi tavsiye ederim. Donanım Arşivi'ni sosyal medyadan ( Instagram, Twitter vb. ) takip ederseniz olacak indirimlerden haberdar olabilirsiniz. Eğer kampanya olursa hemen almanız gerekecektir çünkü stoklar bitebiliyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı