i5 9400F ve GT 9600 uyumu

Arkadaşlar APU sistem hakkında aytınrılı bilgi verebilcek varmı tek bildiğim ekran kartsız sistem
Günümüz oyunları için GTX 1650 GDDR6 / (SUPER) veya RX5500 bakabilirsin. Veya APU sistem dizebilirsin.
Önerdiğin kartlara baktımda şuan ki fiyatlar ile onlar alım gücümü aşıyo
Gtx 750ti'ya bakabilirsin.
Teşekkür ederim peki ram önerin nedir ?

Arkadaşlar APU sistem hakkında ayrıntılı bilgi verebilecek var mı, tek bildiğim ekran kartsız sistem.
Ekran kartsız demeyelim, işlemcinin içinde de gündelik kullanıma yetecek bir ekran kartı var. VRAM'i ise normal bellekten alıyor o noktada bellek hızı da önem kazanıyor. Takın zamanda ekran kartı almam dersem AMD modellere yönel derim, grafik performanslara bayağı önde.

Peki düşük bütceli neler önerebilirsin?

APU almaya bakın ama yok ben APU istemem şimdilik bir ekran kartı istiyorum derseniz 600 TL'ye kadar(bu fiyatta bulamazsanız bilmiyorum son fiyatları 2. elde) RX460, R7 240(çok önermem bunu) ya da RX550 varsa alabilirsiniz. E spor oyunlarda falan bir süre idare edecektir bunlar RX550 ve 460 birçok oyunu düşükte oynatır.

Arkadaşlar APU sistem hakkında aytınrılı bilgi verebilcek varmı tek bildiğim ekran kartsız sistem

Önerdiğin kartlara baktımda şuan ki fiyatlar ile onlar alım gücümü aşıyo

Teşekkür ederim peki ram önerin nedir ?
Eğer imkanın varsa 2x8 16 gb ram takmanı öneririm. Çünkü bazı oyunlarda 8 gb ram ile drop yersin.

Ekran kartsız demeyelim, işlemcinin içinde de gündelik kullanıma yetecek bir ekran kartı var. VRAM'i ise normal bellekten alıyor o noktada bellek hızı da önem kazanıyor. Takın zamanda ekran kartı almam dersem AMD modellere yönel derim, grafik performanslara bayağı önde.
Peki Güzel APU sistem önerir misin çok pahalı olmadan

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı