ASUS PRIME B365M-K Intel B365 Soket 8.-9. Nesil 1151 DDR4 2666MHz M.2 Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
@Abdullah01
Bunlar zaten internetten alınmıyor. Mağazaya gidip bana bu sistemi topla diyorsun. Dikkat edersen hiçbiri sipariş edilmiyor. Bunlarda değiştirme yapılıyor mu bilmiyorum.
@Abdullah01
Bunlar zaten internetten alınmıyor. Mağazaya gidip bana bu sistemi topla diyorsun. Dikkat edersen hiçbiri sipariş edilmiyor. Bunlarda değiştirme yapılıyor mu bilmiyorum.
Ben olsam Ryzen 5 3600 alırdım. Intel İşlemcinin çarpanı açık değil. B serisi anakartlar da genelde 2666MHz destekliyor RAM olarak. Yani işlemciyi alacaksan ve 2-3 yıl sonra ne RAM MHz'si yükseltebileceksin ne işlemciyi OC'leyip sistemi güncellemiş durumuna gelebileceksin. Ryzen'da hem daha ileriye dönük yatırım olur. Çünkü muhtemelen Ryzen 4'ler de aynı anakarta takılabilecek. Tamamen tavsiyedir siz kendiniz ne istiyorsanız onu alın. Ama bence K serisi ve Z anakart harici Intel alınmaz diyorum.
Bence sistemi bu şekilde almaktansa hangi parça nerede ucuz ise oradan al. Daha uyguna gelecektir.
Hatta ryzen 5 2600 ile 9400f den oyun anlamında 2-3 fps az alırsın ama, yatırım yapmış olursun. Önü açık sistem olur.