i5 9400F ve HD 6970 darboğaz

Evet kimse istemedi zaten, belki birilerine yardımcı olurum diye düşünmüştüm ama her konuda senin gibi kekolar boş yaptığı için artık katlanamıyacağım o arkadaşda hala moderatör adınını arat görürsün, sizin lafınızla "iyi forumlar"
İyi forumlar :)

En yakın zamanda ekran kartı alacağım ama bu sistemle biraz daha dayanmam lazım. Ben de zaten işlemci ekran kartına göre çok yüksek olduğu için darboğaz yapar mı demiştim.
Ekran kartı iyi olmadığı için işlemciden tam yararlanamazsınız olacak bu :).
Biraz sıkıntılı ama oyunlar eskiyse dayanabilirsiniz.
Ha yani ben o işlemciye 1050Ti taksam %99-100 GPU kullanımı göremem yani? Hadi 1050Ti'ı geçtim düz GTX 1050 taksam?
Kaptan, adam ondan değil elindeki ekran kartı BUGÜNÜN STANDARTLARI ALTINDA demek istiyor daha iyi bir kart tak yoksa oyunlarda tam performansını alamaz 9.nesil I5 işlemci alıp ona değmeyecek grafiklerle oynamaması için iyi kart al demek istiyor :).

Darboğaz imkansız ötesi ve o ekran kartı berbat.
Tavsiyem RTX 2060 ve bundan daha iyi kartlar olacaktır.
Bazı gülesi gelmiş arkadaşlara açıklama.
Ekran kartı berbat derken o işlemci yanında kötü olduğunu, darboğaz derken işlemcinin ekran kartınını sonuna kadar besleyeceğini demeye çalıştığımı anlamadınız mı Allahınızı severseniz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı