Yunus Emre Mollaoğlu
Hectopat
i5 9400F ve HD 6970 darboğaz yapar mı? En iyi performansı almak için ne yapmalıyım?
İyi forumlarEvet kimse istemedi zaten, belki birilerine yardımcı olurum diye düşünmüştüm ama her konuda senin gibi kekolar boş yaptığı için artık katlanamıyacağım o arkadaşda hala moderatör adınını arat görürsün, sizin lafınızla "iyi forumlar"
Yapmaz. En iyi performansı almak için AMD Oyun Ayarlarından gördüğünüz her ayarı performansa çekerseniz kart daha iyi performans verir.
6970 mi zayıf? Karıştırdınız galiba hocam.
Ha yani ben o işlemciye 1050Ti taksam %99-100 GPU kullanımı göremem yani? Hadi 1050Ti'ı geçtim düz GTX 1050 taksam?Kankam işlemciye göre zayıf o işlemci en az 1660 Ti lazım.
Ekran kartı iyi olmadığı için işlemciden tam yararlanamazsınız olacak buEn yakın zamanda ekran kartı alacağım ama bu sistemle biraz daha dayanmam lazım. Ben de zaten işlemci ekran kartına göre çok yüksek olduğu için darboğaz yapar mı demiştim.
Kaptan, adam ondan değil elindeki ekran kartı BUGÜNÜN STANDARTLARI ALTINDA demek istiyor daha iyi bir kart tak yoksa oyunlarda tam performansını alamaz 9.nesil I5 işlemci alıp ona değmeyecek grafiklerle oynamaması için iyi kart al demek istiyorHa yani ben o işlemciye 1050Ti taksam %99-100 GPU kullanımı göremem yani? Hadi 1050Ti'ı geçtim düz GTX 1050 taksam?
Bazı gülesi gelmiş arkadaşlara açıklama.Darboğaz imkansız ötesi ve o ekran kartı berbat.
Tavsiyem RTX 2060 ve bundan daha iyi kartlar olacaktır.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.