i5 9400F ve RTX 2060 tabanlı sistem alınır mı?

E Gökhan Türk

Hectopat
Daha fazla  
Bu sistemi almayı düşünüyorum sizce almaya değer mi? Güç kaynağı konusunda ve kasanın soğutması konusunda sorun çıkmasından korkuyorum. Odam biraz sıcak oluyor ve ekran kartı da çift fan bu yüzden tedirginim. Ayrıca anakartın RAM frekansının 2666 frekans olması o kadar önemli midir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu sistemi almayı düşünüyorum sizce almaya değer mi? Güç kaynağı konusunda ve kasanın soğutması konusunda sorun çıkmasından korkuyorum. Odam biraz sıcak oluyor ve ekran kartı da çift fan bu yüzden tedirginim. Ayrıca anakartın RAM frekansının 2666 frekans olması o kadar önemli midir?

Stokta bulunmuyor ki sistem.

Odam biraz sıcak oluyor ve ekran kartı da çift fan bu yüzden tedirginim.
Sistem genel olarak güzel. Fakat Asus Dual modellerinde ısınma sorunu var. Yani odanız da sıcaksa çok ısınır kart.

Ayrıca anakartın RAM frekansının 2666 frekans olması o kadar önemli midir?
Önemliden kastınızı anlamadım ama B360 çipsetli tüm anakartların desteklediği maksimum frekans 2666 MHz.

9400F ile de bu iyi ama bence R5 3600 olan daha iyi.
Fiyatına göre çok ucuz bu yazıdaki url normalde 3.500 yukarısında RTX 2070 işlemci derken almanı tavsiye ederim bayisine git "bu sistemi istiyorum" de.

Bulunmasına gerek yok gidip yerine bu sistrmi istiyorum derseniz toplayıp verirler.
1080P de darboğaz yapacaktır. Pek tavsiye etmem.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı