i5 9400F ve RX 5500XT sistem alınır mı?

Tamam monitör dahil yaparız.

Ayrıca parçaların her birisinin garantisi var o siteden alsan da aynı olacak farkı olmaz.

Benzer sistem için buradaki sistemden işlemciyi 9400F yapıp ekran kartını tercihen daha iyi bir model olan MSI Gaming X modeline çevirirsen 5.740 oluyor. Sadece işlemciyi 9400F yapıp ekran kartı modelini değiştirmezsen 4.989 TL'ye geliyor.

Daha az sorunlu olduğu bilinen 10. nesil işlemciye sahip böyle (ekran kartını MSI GeForce GTX 1660 Super Gaming X çevirerek 5.483 TL ye denk geliyor) bir sistem benim tavsiyemdir.

Son düzenleme:
Benzer sistem için buradaki sistemden işlemciyi 9400F yapıp ekran kartını MSI Gaming X modeline çevirerek daha iyi bir sisteme sahip olabilirsin.

Daha az sorunlu olduğu bilinen 10. nesil işlemciye sahip böyle (ekran kartını MSI GeForce GTX 1660 Super Gaming X çevirerek 5.483 TL ye denk geliyor) bir sistem benim tavsiyemdir.
ekran görüntüsü atar mısınız ben baktım 6000 aşıyor

Dosya Ekleri

• sistem - 1.png
    sistem - 1.png
    139,1 KB · Görüntüleme: 37
  • sistem - 2.png
    sistem - 2.png
    158,7 KB · Görüntüleme: 33
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı