hangi site buTamam monitör dahil yaparız.
Ayrıca parçaların her birisinin garantisi var o siteden alsan da aynı olacak farkı olmaz.
ekran görüntüsü atar mısınız ben baktım 6000 aşıyorBenzer sistem için buradaki sistemden işlemciyi 9400F yapıp ekran kartını MSI Gaming X modeline çevirerek daha iyi bir sisteme sahip olabilirsin.
Daha az sorunlu olduğu bilinen 10. nesil işlemciye sahip böyle (ekran kartını MSI GeForce GTX 1660 Super Gaming X çevirerek 5.483 TL ye denk geliyor) bir sistem benim tavsiyemdir.
ekran görüntüsü atar mısınız ben baktım 6000 aşıyor
Bütçen müsaitse XPG 256GB SX6000 Pro ile değiştirebilirsin +128 TL farka değecektir.ssd sıkıntı olmaz mı
bu arada şimdi farkettim ben bu pc ye 1 ay önce baktım herşeyi ayarlamıştım ancak uyuşmadığını görünce vazgeçtimBütçen müsaitse XPG 256GB SX6000 Pro ile değiştirebilirsin +128 TL farka değecektir.
Attığım link üzerindeki sistemde seçebildiğin bütün parçalar birbiri ile uyumludur.anakar ile ssd uyumlu değil diyor ayrıca
Attığım link üzerindeki sistemde seçebildiğin bütün parçalar birbiri ile uyumludur.
Benim tercihim şöyle bir sistem olurdu daha sorunsuz ve tutarlı.
kırmızıyla yazıyor bendeAttığım link üzerindeki sistemde seçebildiğin bütün parçalar birbiri ile uyumludur.
Benim tercihim şöyle bir sistem olurdu daha sorunsuz ve tutarlı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.