kötü bir sistem mi parası biraz yüksek sanırım
kötü mü yani bu paraya anlamıyorum ?
Arkadaşlar, bu sistemi aldım. Sizce nasıl? Yorumlarınızı bekliyorum. İçime sinmedi, yine bir sormak istedim size.
oyunlarımda bir sorun yok tüm oyunlarımı açıyor gibi kasma 0 ekran kartım 8 gbpara konusu diyorum
media market olan oldu artık ama malüm herşey pahalı ülkede parçalar olsun yani daha uygun bulamıyordumÇok çok pahalı, kesin Vatan Bilgisayar.
Media market olan oldu artık ama malüm her şey pahalı ülkede parçalar olsun yani daha uygun bulamıyordum.
linkte ekleyeyim bir dakikaYanlış anlama ama kendini avutuyorsun gibi geldi bana. 4800 TL'ye bundan her türlü daha iyi bir bilgisayar alınabilirdi. Bu arada tüm özellikleri yazsan keşke.
Yanlış anlama ama kendini avutuyorsun gibi geldi bana. 4800 TL'ye bundan her türlü daha iyi bir bilgisayar alınabilirdi. Bu arada tüm özellikleri yazsan keşke.
Linkte ekleyeyim bir dakika.
![]()
Teknobiyotik Bayram Özel Oyuncu Bilgisayarı | Teknobiyotik
Teknobiyotik Bayram Özel Oyuncu Bilgisayarıwww.teknobiyotik.com
Media market olan oldu artık ama malüm her şey pahalı ülkede parçalar olsun yani daha uygun bulamıyordum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.