i5 9400F vs Ryzen 5 2600 Sistem

Melihh375

Hectopat

Toplam 4133 TL.

Ve:

Hangisini almamı tavsiye edersiniz?

Vallahi kardeşim bence seçimlerin bitmesini bekle. Ne alaka dediğini duyar gibiyim ama dolar baba sağ olsun piyasayı kavuruyor. Büyük ihtimal seçimlerden sonra dolar eski haline döner.

Vallahi kardeşim bence seçimlerin bitmesini bekle. Ne alaka dediğini duyar gibiyim ama dolar baba sağ olsun piyasayı kavuruyor. Büyük ihtimal seçimlerden sonra dolar eski haline döner.
Fatih kardeşim bence seçimden sonra dolar dahada çıkacak tarih bize birşey göstermişse oda doların düşme eğiliminde olmadığıdır.

Toplam 4133 TL.

Ve:

Hangisini almamı tavsiye edersiniz?
Ben İntel sistem almanı tavsiye ederim. Oyunlarda daha fazla fps alırsın eğer amacın sadece oyunsa intel olanı seç.

Son düzenleme:
Fatih kardeşim bence seçimden sonra dolar dahada çıkacak tarih bize birşey göstermişse oda doların düşme eğiliminde olmadığıdır.

Ben İntel sistem almanı tavsiye ederim. Oyunlarda daha fazla fps alırsın eğer amacın sadece oyunsa intel olanı seç

seçim yaklaşmadan Maks 1 ay önce dolar 5.27- 5.25 civarlarındaydı. Şimdi 5.30 ile 5.35 arasında gidip geliyor. Bu fark küçük görünebilir ama fiyatlara etkisi büyük oluyor. Özellikle dalgalanması veya durgun olması etkiliyor.

seçim yaklaşmadan Maks 1 ay önce dolar 5.27- 5.25 civarlarındaydı. Şimdi 5.30 ile 5.35 arasında gidip geliyor. Bu fark küçük görünebilir ama fiyatlara etkisi büyük oluyor. Özellikle dalgalanması veya durgun olması etkiliyor.
Seninle aynı fikirdeğim ama radical bir düşüş yaşayacağını düşünmüyorum asla 5'in altına düşmez bence imkansız gözüyle bakıyorum hani karamsarlık salmak istemem ama benim düşüncem bu yönde.

O sisteme lütfen o model ekran kartı almayın.
Nitro+ almanızı öneririm.
Arkada Google vb. Uygulamalar açık bırakıyorsanız veya tanıdıklarım gibi metin 2 de pazar açık bırakıyorsanız, 2600 alın.
Yok ben sadece oyun oynayacağım arkada sadece konuşma programı olur diyorsanız direk intel tavsiye ederim.
Bir de tam bütçe belirtin daha iyisi toplanır.

Yazın alacağım zaten bilgisayarı inşallah düşmek yerine yükselmez
Şuan sizin için bir Pc topladım canım sıkıldı ondan.

Captcha Verification
Gigabyte B450 AORUS M AMD B450 DDR4 mATX
4.466 TL ediyor 8gb RAM i çıkararak 4.100 e düşer ssd yok bilerek eklemedim sonradan eklenebilecek parça.
Bir tavsiye vereyim mi?
Bence direk paranızı bankaya dolar olarak yatırın ben kedi sahiplenmeyecek olsam öyle yapardım:).
Hiçbir seçimde o dolar düşmedi.

Şuan sizin için bir Pc topladım canım sıkıldı ondan.

Captcha Verification
Gigabyte B450 AORUS M AMD B450 DDR4 mATX
4.466 TL ediyor 8gb RAM i çıkararak 4.100 e düşer ssd yok bilerek eklemedim sonradan eklenebilecek parça.
Bir tavsiye vereyim mi?
Bence direk paranızı bankaya dolar olarak yatırın ben kedi sahiplenmeyecek olsam öyle yapardım:).
Hiçbir seçimde o dolar düşmedi.
İnternetten alamıyorum malesef

Dostum şu anda ülkemizin borcunu ve piyasa değerlerine bir göz gezdirirsen seçime kadar ayakta kalmaya çalışıyor gibi görünüyor. Umarım düşer fakat şu anda yükselecek gibi görünüyor. R5 2600 tavsiye ederim.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı