i5 9400F'i MSI H310M Anakartta Kullanmak İçin BIOS Güncellemesi Gerekli Mi?

RakunAMD

Hectopat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Meslek
Web Tasarımcı
Merhaba arkadaşlar, başlıkta da belirttiğim gibi yeni bir sistem toplayacağım. İşlemcim i5 9400F ama biraz tereddütte kalıyorum.

Bu anakartı almayı düşünüyorum, sizce bu anakartı alırsam işlemciyi takmadan önce eski bir işlemci ile BIOS'u update etmem gerekir mi? Elimdede eski bir Intel işlemci yok, AMD kulllanıyordum. Biraz çabuk cevap verebilirseniz sevinirim.

Bios güncellemesi yapmanız gerek. MSI bu karta 9. nesil desteğini 7B28vA4 sürümlü bios ile kazandırmış. Yukardaki arkadaş yanlış bilgi vermiş.

Bios güncellemesi yapmanız gerek. MSI bu karta 9. nesil desteğini 7B28vA4 sürümlü bios ile kazandırmış. Yukardaki arkadaş yanlış bilgi vermiş.

Sanırım yanlış bilgi verdim. Kusura bakmayın :/

peki arkadaşlar elimde esk,i bir intel işlemci yok nasuıl çözebilirim bu bios uptade meselesini yardım edebilirmisiniz anakart için bütçem 500tl kadar birde i5 9400f işlemciyi h310m hakkını veririmi?

birde şu anakartı buldum 8-9 nesil dior acaba güncelleme istemiyormu?

peki arkadaşlar elimde esk,i bir intel işlemci yok nasuıl çözebilirim bu bios uptade meselesini yardım edebilirmisiniz anakart için bütçem 500tl kadar birde i5 9400f işlemciyi h310m hakkını veririmi?

birde şu anakartı buldum 8-9 nesil dior acaba güncelleme istemiyormu?
Overclock yapılmayacağı için o anakart ile rahat rahat kullanabilirsin.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı