i5 9400F'ten i5 9600KF'e geçmeye değer mi?

• Konuyu başlatan Mrtotc
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 24
  • Görüntüleme 1.487

Mrtotc

Decapat
Anakart: ASUS TUF H310M GAMING Plus yani OC yapılmayacak işlemciye. Sizce geçmeye değer mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Değmez bence ama ekran kartı yükselticeksen 9400F'de besleyemicekse o zaman geçilebilir.
RX 5700 ekran kartım besliyor ama biraz daha performans artışı olur mu diye düşündüm geçmeyi elimde söyle bir fırsat var 1000tl ye alan var suan benden i5 9400F i onuda elden çıkarmak istiyorum eğer satarsam geçebilecegim işlemci başka ne olabilir
Ağırlıklı olarak oyun oynayan birisiyseniz kullandığınız ekran kartına göre değişmekle beraber uzun süreli ağır render, yayın vs gibi bir kullanım amacınız olacaksa bu noktada değmez derim.
Rx 5700 hocam

RX 5700 ekran kartım besliyor ama biraz daha performans artışı olur mu diye düşündüm geçmeyi elimde söyle bir fırsat var 1000TL'ye alan var şu an benden i5 9400F'i onu da elden çıkarmak istiyorum eğer satarsam geçebilecegim işlemci başka ne olabilir?

i7 9700 veya i9'a geçerdim ben olsam i5'den i5'e geçmek mantıksız gibi benim düşüncem tabii.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı