RX 5700 ekran kartım besliyor ama biraz daha performans artışı olur mu diye düşündüm geçmeyi elimde söyle bir fırsat var 1000tl ye alan var suan benden i5 9400F i onuda elden çıkarmak istiyorum eğer satarsam geçebilecegim işlemci başka ne olabilirDeğmez bence ama ekran kartı yükselticeksen 9400F'de besleyemicekse o zaman geçilebilir.
Rx 5700 hocamAğırlıklı olarak oyun oynayan birisiyseniz kullandığınız ekran kartına göre değişmekle beraber uzun süreli ağır render, yayın vs gibi bir kullanım amacınız olacaksa bu noktada değmez derim.
RX 5700 ekran kartım besliyor ama biraz daha performans artışı olur mu diye düşündüm geçmeyi elimde söyle bir fırsat var 1000TL'ye alan var şu an benden i5 9400F'i onu da elden çıkarmak istiyorum eğer satarsam geçebilecegim işlemci başka ne olabilir?
Aslında overclock'a elverişli bir anakart olsaydı mantıklı olabilirdi.i7 9700 veya i9'a geçerdim ben olsam i5'den i5'e geçmek mantıksız gibi benim düşüncem tabii.
Aslında Overclock'a elverişli bir anakart olsaydı mantıklı olabilirdi.
Amacım parayı denkleyince anakart değiştirme zaten.Aslında overclock'a elverişli bir anakart olsaydı mantıklı olabilirdi.
Yani önce işlemciyi alıp ileridede anakartı alır zaten önü kapalı bir söket.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.