i5 9500 tabanlı sistem tavsiyesi

Bütçe
2700 - 2800

shell32

Hectopat
Merhaba arkadaşlar,

Bilgisayarımı bugün sattım. Yeni masaüstü toplamak istiyorum. AMD Ryzen 5 3600 düşünüyordum fakat Hackintosh ile sorunlu olduğu için Intel alacağım. Ben bir sistem toplaması yaptım sizde yorumlarınızı belirtirseniz sevinirim. Ekran, harddisk, monitör ihtiyacım yok. Kasa da benim için çok önemli değil sıkıntı çıkarmayacak bir şey olsun yeter

asd.JPG

Merhaba arkadaşlar,

Bilgisayarımı bugün sattım. Yeni masaüstü toplamak istiyorum. AMD Ryzen 5 3600 düşünüyordum fakat Hackintosh ile sorunlu olduğu için Intel alacağım. Ben bir sistem toplaması yaptım sizde yorumlarınızı belirtirseniz sevinirim. Ekran, harddisk, monitör ihtiyacım yok. Kasa da benim için çok önemli değil sıkıntı çıkarmayacak bir şey olsun yeter

Eki Görüntüle 477887
Ekran kartsız nasıl sistemi açıcaksınız

Merhaba arkadaşlar,

Eki Görüntüle 477887
i5 9500 fiyatına i5 9600k bulunuyor hocam.

İşlemcinin dahili ekran kartını kullanacağım ihtiyacım yok ekran kartına oyun oynamıyorum
Yazılım ile ilgileniyorum harici ekran kartı gerektirecek bisey yapmıyorum ondan dolayı almamayı düşünüyorum

Bütçeyi biraz aştı ama inanın çok daha kaliteli bileşenler kullandım.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı