i5 9600 ve GTX 1660 Ti Texture Flickering ve uzak nesnelerde kötü görüntü

Yazılımsal olup donanımı perte çıkaran bir sorun. Kanserli parça değişmeden düzelmiyor. 10 senelik win 7 kullanıcısıyım son 1.5 senedir yaşıyorum bu sorunu. Windows güncellemelerini kapatın, driver yazılımına hiç dokunmayın ancak bu şekilde yakalanma ihtimalini en aza indirmiş olursunuz.

Hazır bir sistem aldıysan geri iade edip başka bir sistem almalısın. Kansersiz olanı saptayana kadar bu zahmeti çekmelisin.
Bahsedeceğim şeyin işe yarayıp yaramadığını kendim test edeceğim eğer ileride yakalanacak olursam bu soruna, yeni sistemime geçiş yaptığım vakit. İleride yakalanmayı dodge'lamak için sistem geri yükleme noktası oluşturmak çözüm olmaz mı sizce de arkadaşlar? Örneğin 20.02 tarihinde sistem geri yükleme noktası oluşturdum ve o sıralar sorunsuz sistemim fakat yaklaşık 1 ay sonra bu sorun bir anda gün yüzüne çıktı o nokta da 20.02 tarihine geri dönmek bir çözüm olmaz mı? Sonuç da o tarih de temizdim. Deneyen vesaire hiç mi yok ya?

Bişey değiştireceğini sanmıyorum donanımı bozduktan sonra istediğin yazılımsal işlemi yap farketmez. Ben hiç yapma ihtiyacı duymadım mesela sorun driver kaldırdıktan sonra ortaya çıktı ben de.

Dostum bu texture flickering sorunu çözümü yok. Nvdia ile alakası da yok. Hangi parçadan kaynaklanıyor bilinmiyor ama ünlü yayıncılarda bile var. Nvdia ayarlarından kaliteye al sorun azalır.
Hayır bu mantıksız. Çünkü sorun yazılımla alakalı değil. Donanımsal sorunlari geri alamazsınız.
Yazılımsal bir bug arkadaşlar bu. Bulmamız lazım. Antivirüs ya da herhangi bir şey bunu yapıyor olabilir. Ama ben Windows 7'de ikende bu sorunla karşılaşmıştım. Bilmiyorum çok tuhaf bir şey.
Yazılımsal olduğunu sanmam. O zaman formatla çözülebilmesi lazım.

Yanlış Bilgilendirme

Kaliteye almak çılgınlık biraz sorunu kısmen azaltıyor fakat parçanın ömrünü kısaltıyor iyi düşünmek lazım. Intel sistem kullanıp da AMD'ye geçen fakat sorunu devam eden bir tane adam gösterin bana.

Son düzenleyen: Moderatör:
Acaba şey olabilir mi? Misalen işlemci çizimleri ekran kartına götürürken anti-aliasing detaylarını atlıyor olabilir mi? Peki konsolda yaşadınız mı hiç bu durumu arkadaşlar?
Konsolda da var bu sorun. Boyutu değişiyor ama var. Hatta benim televizyonumda da var.
Direkt AMD de yaşayan var araştırın bakın.
Ayrıca parçanın ömrünü falan kısaltmıyor ne alakası var?
Parçaların ömrünün oynadığın ayarlarla alakası bile yok.

Evet. Bu sorun AMD sistemlerde de görülüyor fakat oran çok daha düşük. Araştırırsan forumlar da vesaire rahatlıkla Nvidia ve AMD arasındaki oran farkını görebilirsin. Bu sıkıntıyı AMD de yaşayıp Nvidia'ya geçince kurtulanı ne okudum ne de gördüm fakat Nvidia kullanıp da AMD'ye geçip kurtulan bir sürü insanı okudum.

Evet, benim de televizyonum da var fakat bir şeyler denemeliyiz yapabilecek başka bir şeyimiz yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…