Dostum, adam sana bir şey satmaya çalışıyor bu çok normal. 650W 80+ sertifikalı ürünleri tercih edebilirsin, tabii ki ileriye dönük daha iyi olur fakat bu konuya girmemin sebebi 550W ve 650W karşılaştırması değildi, ilettiğin sisteme yeterli mi sorusuyduBunun cevabı evet.
Corsair 550W 80 Plus kasayı alıyorum o zaman, umarım pişman olmam. Her şey için çok sağ olun. Bir tek işlemci soğutucusu kaldı. Onu da araştırırım şimdi.Hocam Ryzen 5 3600 ve B450 Max anakart alın, Daha iyi performanslı olur. Corsair Kasa'yı alın en iyisi, Fİyatı da uygun.
Hocam işlemciyi değiştirin, Ryzen 5 3600 ve B450 alın diyorum İnanın daha mantıklı olacak.Corsair 550W 80 Plus kasayı alıyorum o zaman, umarım pişman olmam. Her şey için çok sağ olun. Bir tek işlemci soğutucusu kaldı. Onu da araştırırım şimdi.
Canımın ta içisiniz. Çok sağ olun yav. Bana bir de işlemci soğutucusu önerir misiniz? Gidip attığım sistemi alıyorum şimdi.450 W ekran kartı güç tüketimi miBöyle adamlar niye çalışıyor ki yani bilmeden... 225 W 1660 Ti 95 W ise i5 9600k güç çekiyor. Sistemine 550W-600W fazlasıyla yeterli gelecektir hocam. Corsair olan kasa hem güzel hem de daha cazip fiyatla o arkadaşlarla muhattab olma birşeyi bilmiyorlar bence. 1 Fanlı sıvı soğutma yine takılır o sisteme gerçekten komik bir durum. Corsair RAM olarak da tercihin olsun. Benim bu yazdıklarımı birçok kişi destekleyecektir zaten. Gönül rahatlığıyla bunları seçmelisin.
Hatırlamıyorum valla. Corsair çok uygun ya, hem de yeterli diyolar. Bu kasa 437 TL. Güç kaynağı alsak minimum 400 TL olacak. Bilemedim ki.Kardeş vatandaki eleman siyah yakalimiydi?Kardeş cooler master yönünden mb511 serisinede bakabilirsin onlarda baya iyidir 550 tl civarindan basliyor olmasi lazim fiyatları
Hocam İ5-9600K'ya o kadar parayı bence boşuna veriyorsun, Ondan daha performanslı işlemciler varken almazdım.Canımın ta içisiniz. Çok sağ olun yav. Bana bir de işlemci soğutucusu önerir misiniz? Gidip attığım sistemi alıyorum şimdi.
Hatırlamıyorum valla. Corsair çok uygun ya, hem de yeterli diyolar. Bu kasa 437 TL. Güç kaynağı alsak minimum 400 TL olacak. Bilemedim ki.
Hangi şubesinden alacaksın o mağazaya göre stokta olan ürün önereyim.Canımın ta içisiniz. Çok sağ olun yav. Bana bir de işlemci soğutucusu önerir misiniz? Gidip attığım sistemi alıyorum şimdi.
Hatırlamıyorum valla. Corsair çok uygun ya, hem de yeterli diyolar. Bu kasa 437 TL. Güç kaynağı alsak minimum 400 TL olacak. Bilemedim ki.
Ben Intel-Nvidia tabanlı sistem istiyorum. Bütçem 6000 TL. 6000'e bundan daha iyisi dizilmez bence ama yine de dinlemek isterim. Zaten Vatan'a gidiyorum onlar getirtiyor. İnternet stoğu olmasa bile link atabilirsin sorun değil.Hangi şubesinden alacaksın o mağazaya göre stokta olan ürün önereyim.
Ama ben şunu söylemeliyim ki daha cazip fiyata bir tık daha iyi sistem dizilebilir bütçe belirtirsin stok durumuna göre hızlıca öneri yapayım. İşlemci ve anakartı değiştirsek yeter.
İşlemci soğutucusu olarak şuanda senin alabileceğin en iyi parça cooler master hyper 212.Zamanında çok araştırdım. O sistem için çok çok fazlasıyla yeterli olacaktır.Corsair 550W 80 Plus kasayı alıyorum o zaman, umarım pişman olmam. Her şey için çok sağ olun. Bir tek işlemci soğutucusu kaldı. Onu da araştırırım şimdi.
Anladım zaten tahmin etmiştim. İntel-NVIDIA aslında oyun için çok çok iyi ikili saygı duyarım fikrine gayet de iyi olmuş almak istediğin sistem. Hyper 212 eklersen tamamdır, sıvı soğutmaya girmenin anlamı yok çünkü cazip sıvı soğutmalar sıkıntılı yani şuan alınacak zamanda değiller, ancak yüksek fiyatlıları çok iyi ki onu alacak bütçeniz yok.Ben Intel-Nvidia tabanlı sistem istiyorum. Bütçem 6000 TL. 6000'e bundan daha iyisi dizilmez bence ama yine de dinlemek isterim. Zaten Vatan'a gidiyorum onlar getirtiyor. İnternet stoğu olmasa bile link atabilirsin sorun değil.
VIEWSONIC 24" XG2401 144HZ 1Ms PROFESYONEL GAMING MONİTÖR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
VIEWSONIC 24" XG2401 144HZ 1Ms PROFESYONEL GAMING MONİTÖR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
24 İnç mi düşünüyorsun? Monitör bütçen ayrı mı? Sistemin kaç lira tutuyor? Bakmadım da fiyatlarına...Ben Intel-Nvidia tabanlı sistem istiyorum. Bütçem 6000 TL. 6000'e bundan daha iyisi dizilmez bence ama yine de dinlemek isterim. Zaten Vatan'a gidiyorum onlar getirtiyor. İnternet stoğu olmasa bile link atabilirsin sorun değil.
VIEWSONIC 24" XG2401 144HZ 1Ms PROFESYONEL GAMING MONİTÖR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
VIEWSONIC 24" XG2401 144HZ 1Ms PROFESYONEL GAMING MONİTÖR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Monitör olarak da bunu düşünüyorum ama bunu internetten sipariş vericem. Değiştirmek istersem diye.
6000 tutuyor, monitör içinde 1000-1100 TL idi. Bunu bulabildim.İşlemci soğutucusu olarak şuanda senin alabileceğin en iyi parça cooler master hyper 212.Zamanında çok araştırdım. O sistem için çok çok fazlasıyla yeterli olacaktır.
Anladım zaten tahmin etmiştim. İntel-NVIDIA aslında oyun için çok çok iyi ikili saygı duyarım fikrine gayet de iyi olmuş almak istediğin sistem. Hyper 212 eklersen tamamdır, sıvı soğutmaya girmenin anlamı yok çünkü cazip sıvı soğutmalar sıkıntılı yani şuan alınacak zamanda değiller, ancak yüksek fiyatlıları çok iyi ki onu alacak bütçeniz yok.
24 İnç mi düşünüyorsun? Monitör bütçen ayrı mı? Sistemin kaç lira tutuyor? Bakmadım da fiyatlarına...
Bütçeni bu şekilde tamamlıyorsa daha cazibi şuan görünmüyor. Ürün olarak 300-400 lira farkla çok daha güzelini öneririm ancak bütçe yoksa yapacak bir şey yok alınabilir.6000 tutuyor, monitör içinde 1000-1100 TL idi. Bunu bulabildim.