i5 9600K / 1660 Ti için 550W yeter mi?

Evet monitör olmadan bütçem 6000 idi zaten. Sorun yok her şey tam oturdu. Vatan'daki eleman çok korkutmuştu beni. İyi ki konu açmışım.
Hyper 212 şuan alabileceğin fazlasıyla yeterli soğutucu. O işlemci sıcaklık olarak baş ağrıtmaz zaten ki kasanın havalandırması da iyi. Monitör için ayrıyeten zorlayabileceğin bütçeni belirt ki olmuşken tam iyisini önereyim.

Kesinlikle yeter dostum, daha fazla güç kullanan ekran kartım var ve sadece 30w TDP farkına sahip işlemci kullanıyorum, benim sistemimin render testlerinde güç tüketimi 424 Watt değerini geçmedi. 550W 80+ işinizi fazlasıyla görecektir. Ben size 650W almayın demiyorum, sadece şu an itibariyle o sistemin ihtiyacından fazla diyorum.
450 W ekran kartı güç tüketimi mi :D Böyle adamlar niye çalışıyor ki yani bilmeden... 225 W 1660 Ti 95 W ise i5 9600k güç çekiyor. Sistemine 550W-600W fazlasıyla yeterli gelecektir hocam. Corsair olan kasa hem güzel hem de daha cazip fiyatla o arkadaşlarla muhattab olma birşeyi bilmiyorlar bence. 1 Fanlı sıvı soğutma yine takılır o sisteme gerçekten komik bir durum. Corsair RAM olarak da tercihin olsun. Benim bu yazdıklarımı birçok kişi destekleyecektir zaten. Gönül rahatlığıyla bunları seçmelisin.

Dostlar bu arada anakart ile kasa uyumlu mu? Son olarak onu da sormak istedim.
Hyper 212 şuan alabileceğin fazlasıyla yeterli soğutucu. O işlemci sıcaklık olarak baş ağrıtmaz zaten ki kasanın havalandırması da iyi. Monitör için ayrıyeten zorlayabileceğin bütçeni belirt ki olmuşken tam iyisini önereyim.

Bu di mi önerdiğin?

Son düzenleme:

Bu di mi önerdiğin?
Micro ATX desteği var kasada kullanabilirsin.

Bu di mi önerdiğin?
Doğrudur. Bu arada Vatandaki kişiler montajını ve RAM overclock işlemi haricinde windows 10 deneme sürümünü kursunlar daha sonra da driver kurulumu yapıp sağlam test etsinler.

Son düzenleme:
Micro ATX desteği var kasada kullanabilirsin.

Doğrudur. Bu arada Vatandaki kişiler montajını ve RAM overclock işlemi haricinde windows 10 deneme sürümünü kursunlar daha sonra da driver kurulumu yapıp sağlam test etsinler.
Dostum yardımların için çok sağ ol. Önerdiğin bu soğutucuyu da aldım. Umarım güzel olur. Seninle beraber başka bir mod ark da önerdi.

Dostum yardımların için çok sağ ol. Önerdiğin bu soğutucuyu da aldım. Umarım güzel olur. Seninle beraber başka bir mod ark da önerdi.

Belirttiğin herşeyi ve bu soğutucuyu mu aldın şimdi? Mağazadan aldın sanırım montaj vs yapıldımı?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı