i5 9600K / 1660 Ti için 550W yeter mi?

Corsair 550W mi alayım yoksa bu Thermaltake 650W'yi mi? Adam bana sallıyo mu yani. Yanar falan dedi de. Bir de RAM ve işlemci soğutucusuna ne diyorsun? Zamanım kısıtlı da hepinizden yardım bekliyorum. Yalnız attığın kasada 80 plus yazmıyor, sıkıntı değil mi bu?
Bana adam en az 700W gerek dedi. Bir hafta sonra 450W ile bile rahatça çalışabildiğini öğrendim. Ekran kartı 120W işlemci 65W çekiyor. Taş çatlasa 400W geçmez kullanım. Siz yine de ileriye dönük 550W alın.

Bana adam en az 700W gerek dedi. Bir hafta sonra 450W ile bile rahatça çalışabildiğini öğrendim. Ekran kartı 120W işlemci 65W çekiyor. Taş çatlasa 400W geçmez kullanım. Siz yine de ileriye dönük 550W alın.

Bunu aldım bile. Banlıydım arkadaşa cevap veremedim de. Bir de ilerde bu kasada güç kaynağı değişimi yapabiliyor muyuz? Kasaya bağlı olarak falan geliyor ya bir sorun olur mu?

Bunu aldım bile. Banlıydım arkadaşa cevap veremedim de. Bir de ilerde bu kasada güç kaynağı değişimi yapabiliyor muyuz? Kasaya bağlı olarak falan geliyor ya bir sorun olur mu?
Tabii ki değiştirebilirsiniz, olur da güç kaynağında bir arıza olursa kasayı da atacak değiliz ya :)

Sıkıntı olmaz tüm parçalar montaj olunca konuyu güncelle yardımcı olalım sürücüler vs. konusunda.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı