i5 9600K / 1660 Ti için 550W yeter mi?

i7 8700 ve GTX 1660Ti ekran kartını 450W Corsair 80+ Gold PSU ile kullanıyorum, sorunsuz. Yani siz de 450W alabilirsiniz bir sorun olmayacaktır.

Evet monitör olmadan bütçem 6000 idi zaten. Sorun yok her şey tam oturdu. Vatan'daki eleman çok korkutmuştu beni. İyi ki konu açmışım.
Hyper 212 şuan alabileceğin fazlasıyla yeterli soğutucu. O işlemci sıcaklık olarak baş ağrıtmaz zaten ki kasanın havalandırması da iyi. Monitör için ayrıyeten zorlayabileceğin bütçeni belirt ki olmuşken tam iyisini önereyim.

Dostlar bu arada anakart ile kasa uyumlu mu? Son olarak onu da sormak istedim.

Bu di mi önerdiğin?

Son düzenleme:
Micro ATX desteği var kasada kullanabilirsin.
Doğrudur. Bu arada Vatandaki kişiler montajını ve RAM overclock işlemi haricinde windows 10 deneme sürümünü kursunlar daha sonra da driver kurulumu yapıp sağlam test etsinler.

Son düzenleme:
Dostum yardımların için çok sağ ol. Önerdiğin bu soğutucuyu da aldım. Umarım güzel olur. Seninle beraber başka bir mod ark da önerdi.

Belirttiğin herşeyi ve bu soğutucuyu mu aldın şimdi? Mağazadan aldın sanırım montaj vs yapıldımı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…