i5 9600k için 700TL Soğutucusu Önerisi

RobooDuck

Hectopat
Herkese merhaba.

Yeni bir sistem topladım. Kasa olarak MB511 ve işlemci olarak i5-9600k tercih ettim fakat CPU soğutucusu hakkında öneriye ihtiyacım var. Bütçem 600 ile 700 TL arasında tercihen hava soğutma kullanmak istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, benim size önereceğim soğutma kesinlikle Msi Core Frozer XL olacaktır. Bu soğutucu hakkında oldukça fazla video izledim. ve gayet başarılı, araştırabilir,sorabilirsiniz saygılar.

Biliyorum fakat bu fiyattaki sıvı soğutma modellerinde ses sorunu olduğunu duydum bu yüzden kafam biraz karıştı. Öneriniz için teşekkür ederim.

Ses sorunu yok da ekstra pompa sesi var. Bu da rahatsız etmez. Yine de almışken en üst düzey hava soğutmalardan almanızı öneririm. Görsellik haricinde sıvı soğutma yerine kesinlikle tercih edilmeli bana kalırsa. Stok sorun almadan önce.

NH-D15 öneririm ya da yukarıda birinin tavsiyesi gibi Msi Core Frozer XL öneririm, çok fazla inceleme izledim.

Bütçem kısıtlı olduğu için 1 hafta önce kurduğum sistemime Thermaltake Nic C4 taktım ve çok memnunum ancak 3 pin girişi var 2000de dönüyor cpu fana takınca bende sys fan a taktım 500rpm de gayet yetiyor overclock yaptığım halde.

2pin çıkışı var ekstra ve buraya kontrolcü takılıyormuş ancak bulamadım ve masraf da edemem, yukarıda yazdığım 2 aircooler top noktası işin öneririm.

Ses sorunu yok da ekstra pompa sesi var. Bu da rahatsız etmez. Yine de almışken en üst düzey hava soğutmalardan almanızı öneririm. Görsellik haricinde sıvı soğutma yerine kesinlikle tercih edilmeli bana kalırsa. Stok sorun almadan önce.
Öneriniz için teşekkür ederim. Sanırım bu siteden başka tedarik edebileceğim bir site yok. Güvenilir midir?
Cooler Master, Master Air 410p öneriyorum. Youtube inceleme videoları var, oraya bakabilirsin.
Teşekkür ederim inceleyeceğim.
NH-D15 öneririm ya da yukarıda birinin tavsiyesi gibi Msi Core Frozer XL öneririm, çok fazla inceleme izledim.

Bütçem kısıtlı olduğu için 1 hafta önce kurduğum sistemime Thermaltake Nic C4 taktım ve çok memnunum ancak 3 pin girişi var 2000de dönüyor cpu fana takınca bende sys fan a taktım 500rpm de gayet yetiyor overclock yaptığım halde.

2pin çıkışı var ekstra ve buraya kontrolcü takılıyormuş ancak bulamadım ve masraf da edemem, yukarıda yazdığım 2 aircooler top noktası işin öneririm.
Msi Core Frozr XL modeline baktığım zaman yüksekliği 170mm olarak verilmiş fakat kasamın desteklediği CPU soğutucusu yüksekliği 165mm. Sanırım bu modeli elemek zorundayım.

Öneriniz için teşekkür ederim. Sanırım bu siteden başka tedarik edebileceğim bir site yok. Güvenilir midir?
Site güvenilir. Ancak depoları yurt dışında olduğundan bazen geç gelebiliyor. Türkiye depolarında varsa ürün eğer ertesi gün gelir.

Teşekkür ederim inceleyeceğim.

Msi Core Frozr XL modeline baktığım zaman yüksekliği 170mm olarak verilmiş fakat kasamın desteklediği CPU soğutucusu yüksekliği 165mm. Sanırım bu modeli elemek zorundayım.
Şimdi aklıma geldi, AKASA VENOM MEDUSA , bu modele de bakmanızı şiddetle tavsiye ederim.450-500 TL gibi bir fiyata temin edebilirsiniz ve çok iyi bir soğutucudur, yine araştırdığım high-end hava soğutmalar arasında fiyatı en uygunlardan.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı