Rauxer Kilopat Katılım 5 Temmuz 2018 Mesajlar 973 Çözümler 2 29 Ocak 2019 #31 CJack60 dedi: O soğutucuyu kullanıp pişman olan görmedim neredeyse Mantıklı bir tercih olmuş. Genişletmek için tıkla... Sağolun hocam. Savia dedi: Şimdiden hayırlı olsun. Geri kalan ürünler için tekrar yazıyorum: 3. nesil Ryzen'lar kesin gelecek 2019'un ortalarında ve RTX serisi veya GTX 1170 gibi bir kart çıkarsa, o tercih edilebilir. Genişletmek için tıkla... Mantıklı. Ben zaten bilgisayarımı yazın ortalarında almayı düşünüyorum. O zamana 3. nesiller çıktığında konuşuruz.
CJack60 dedi: O soğutucuyu kullanıp pişman olan görmedim neredeyse Mantıklı bir tercih olmuş. Genişletmek için tıkla... Sağolun hocam. Savia dedi: Şimdiden hayırlı olsun. Geri kalan ürünler için tekrar yazıyorum: 3. nesil Ryzen'lar kesin gelecek 2019'un ortalarında ve RTX serisi veya GTX 1170 gibi bir kart çıkarsa, o tercih edilebilir. Genişletmek için tıkla... Mantıklı. Ben zaten bilgisayarımı yazın ortalarında almayı düşünüyorum. O zamana 3. nesiller çıktığında konuşuruz.
abdev Kilopat Katılım 8 Kasım 2015 Mesajlar 313 Makaleler 1 Çözümler 1 30 Ocak 2019 #32 Rauxer dedi: Hocam peki g12 taktıktan sonra ekran kartında açıklık kaldı mı? Aşağıdaki gibi.Eki Görüntüle 364111 Genişletmek için tıkla... Evet bu şekilde oluyor
Rauxer dedi: Hocam peki g12 taktıktan sonra ekran kartında açıklık kaldı mı? Aşağıdaki gibi.Eki Görüntüle 364111 Genişletmek için tıkla... Evet bu şekilde oluyor