Mert Okhan
Kilopat
Arkadaşlar, başlıkta da görüldüğü gibi sistemimde GTX 1080 ekran kartı ile İ5 9600K işlemci kullanmak istiyorum. Bu ikisi arasında uyumsuzluk, darboğaz yaşar mıyım?
Oyunda fark fark edilecek kadar var ve bu farkı e-Spor oyunlarında daha da çok hissedersiniz. Fakat render düşünüyorsanız Ryzen daha mantıklı olabilir.Bütçem var fakat oyunda R5 2600x ile i5 9600k arasında çok fark olmadığını ve ileriki zamanlarda oyunlarda çoklu çekirdek performansının daha önemli bir yere geleceğini, aynı zamanda render ve editlemede Ryzen’in daha iyi olduğunu duydum. Siz ne düşünüyorsunuz?
Monitörün 2k ise ryzen alabilirsin. 1080p ise kesinlikle intel.Bütçem var fakat oyunda R5 2600x ile i5 9600k arasında çok fark olmadığını ve ileriki zamanlarda oyunlarda çoklu çekirdek performansının daha önemli bir yere geleceğini, aynı zamanda render ve editlemede Ryzen’in daha iyi olduğunu duydum. Siz ne düşünüyorsunuz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.