i5 9600K ve Zotac GTX 1080 FPS sorunu

1920x1080 = 1080P oluyor hocam 2K 2560x1440P'dir.
2k monitör almadan nasıl yapabilirim dsr'ı kaç x yapmam gerekir
Oyunu çözünürlüğü 2K yapın sorun çözülmezse O.C yapacaksın.
çözünürlüğü 2k yaptığımda ekran çok bulanıklaşıyor ve sorun çözülmüyor fakat ( dsr 4x yaptım ve düzgünleştirmeyi %100 olarak uyarladım, oyun içinden kendi çözünürlüğümü kullanıyorum oyunun tüm ayarlarını ultraya çektim kart kullanımı %70-95 e ulaştı ve fps daha da yükseldi kart daha verimli ama düşük ayarda alınabilecek fps 170-200'dür. Ultra ayarlarda 80-100fps alıyorum kartı tam verimli çalıştıramıyorum. Sorun kart'da mı işlemcide mi?
Oyunu çözünürlüğü 2K yapın sorun çözülmezse O.C yapacaksın.
çözünürlüğü 2k yaptığımda ekran çok bulanıklaşıyor ve sorun çözülmüyor fakat ( dsr 4x yaptım ve düzgünleştirmeyi %100 olarak uyarladım, oyun içinden kendi çözünürlüğümü kullanıyorum oyunun tüm ayarlarını ultraya çektim kart kullanımı %70-95 e ulaştı ve fps daha da yükseldi kart daha verimli ama düşük ayarda alınabilecek fps 170-200'dür. Ultra ayarlarda 80-100fps alıyorum kartı tam verimli çalıştıramıyorum. Sorun kart'da mı işlemcide mi?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı