i5 9600K işlemci ve Z370 anakart uyumu

mhmetclk

Decapat
Arkadaşlar yeni bir sistem topladım. Bu sistemi toplamadan önce 9 nesil işlemci ile Z370 anakart uyumu hakkında kafamda soru işaretleri vardı. İnternette çok aradım ama BIOS ile ilgili güncelleme gerektiği konusunda yazılan yazılardan sonra çok kafam karıştı. Sitemi topladım Intel i5 9600K ve Asus Prime Z370-A ile güncellemeye gerek kalmadan çalıştı. Yeni üretim Z370 yonca setine sahip anakartlar BIOS güncellemesi ile satışa sunulmuş. Bu sebeple sistem toplayacak olanlar gönül rahatlığı ile bu parçaları alabilir. Z390'a ile arasında normal kullanıcı ve overclock yapacak olanlar için hiçbir fark yok. PRIME Z370-A CPU Support | Motherboards | ASUS USA Asus Prime Z390-A'nın linke direkt uyumlu olduğu CPU'lar listelenmiş. Sistem sıcaklık olarak serin çalışan bir sistem oldu.
İntel İ5 9600K - Asus Rog Strix RTX 2060- Corsair Pro 3000 16 GB - Asus Prime Z370-A - İn-Win 303 Asus Edition - Game Power 750 Watt - Xigmatek glace 240mm - AOC 24" C24G1 144Hz 1MS Monitör

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.JPG
    Ekran Alıntısı.JPG
    54,1 KB · Görüntüleme: 109
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı