i5 9600K MSI GTX 1660 Ti sistem toplama

IsBestOnLy

Centipat
Arkadaşlar birde tek konuya sığdırmak istiyorum pcyi alalı birkaç gün oldu 1660ti ekran kartının arkasında 3displayport 1hdmı girişi var fakat ilk aldığımda 3displayportta çalışıyodu sabah kalktığımda taktığım yerde monitörde displayport no signal hatası verdi ve açılmıyordu ben de diğer 2displayportta açmayı denedim ikisindede arızasız çalışıyodu ama onda görüntü gelmiyordu nedeni ordaki displayport girişindemi sıkıntı bunun için garanti vs. göndermeye gerek varmı sanırsam ben ilk takarken biraz ordaki girişi fazla zorladım altın uçlu displayport kablosu kullanıyorum ordaki girişin arızalı olması ekran kartına zarar verirmi?

Merhaba arkadaşlar, sistemi Vatan'dan topladım. Oyun olarak sadece CS:GO oynuyorum. Araştırırak eksik veya önerileriniz varsa görüşlerinizi bekliyorum. Sistemim yeni elime ulaştı.

İşlemci: i5 9600K.
Ekran kartı: MSI GTX 1660 Ti.
Anakart: MSI Z390M Mortar.
RAM: Corsair Vengeance 3000 MHz 2x8 16 GB.
Sıvı soğutma: Corsair Hydro.
SSD: Toshiba OCZ 240GB and WD Green 120 GB (sadece 240 aldım elimde ekstra 120 vardı)
Power supply: Xigmatek 600W 80 Plus.
Kasa: Rampage carisma mesh (kasanın havalandırması çok iyi)

Monitör: ASUS VG248 144Hz 1MS Gaming.

Son düzenleyen: Moderatör:
Büyük ihtimalle zorladığınız için olmuştur. Yenilemek istersen para isterler çünkü kullanıcı hatası zaten gerek yok hiçbir sıkıntı çıkarmaz.
Teşekkürler son olarak sistem hakkında ne düşünüyorsunuz eksik veya eklemem gereken birşey varmı sonradan uğraşmak istemiyorum

Hepsini en düşük ayarlarda oynuyorum rekabetçide 300ten aşağı fps almıyorum 300 500 arası tabi duruma göre yükseliyor fakat okadar fps göremiyoruz tabi
Bende 1024 en düşük ayarlarda oynuyorum 6700K ile aynı FPS'i alıyorum fark var mı diye merak etmiştim. Hayırlı olsun güle güle kullan.

Gayet güzel bir PC tek sıkıntısı PSU biraz güven vermiyor ama çokta kötü bir PSU değil.
Markasından dolayımı 600w az gelmesimi ?
Bende 1024 en düşük ayarlarda oynuyorum 6700K ile aynı FPS'i alıyorum fark var mı diye merak etmiştim. Hayırlı olsun güle güle kullan.
Teşekkürler 1280x960 oynuyorum ben de ekran kartın ney acaba çok ciddi fark olması imkansız zaten en fazla olabilecek smokelarda fps düştüğünde fark olurmu onuda bilmiyorum

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı