i5 9600K RTX 2070'li sistem

Bu bronze - gold olayını sorabilir miyim?
Verimlilik olayı hocam o halde şu PSU'yu alabilirsin
Seasonic çok kaliteli firmadır umarım dememe gerek yoktur :)

Verimlilik olayı hocam o halde şu PSU'yu alabilirsin
Seasonic çok kaliteli firmadır umarım dememe gerek yoktur :)

Teşekkür ederim ilginiz için gerekli düzenlemeleri daha fazla araştırdıktan sonra yapacağım.

İ7 için bütçe yetersiz ise en iyi Ryzen işlemciyi alırsınız(Bu i7 'den daha iyi olacaktır.)PSU olarak sizin sistem özelliklerine sahip bir pc ortalama maksimum 400w çekecektir. Bu yüzden 600-650w bir PSU almanız size bütçe olarak da fayda sağlayacaktır. İmkan olursa gold sertifikalı almak daha iyi olacaktır ama 80+ bronze sertifika bir PSU'da gayet yeterlidir. Kendi sistemimde de (i7 6700k ve gtx 1070 kullanıyorum) Aerocool KCAS 600W 80+ Bronze kullanıyorum gayet yeterli.

Buyrun 11567₺ tutuyor toplam
Screenshot_20190513-214820.png

400899

Öneriler ve bütçemin artmasıyla böyle bir sistemde karar kıldım. Sistemin son hali hakkında fikirlerinizi merak ediyorum.Tekrar ilginiz için teşekkür ederim.

Gayet güzel fakat, yeni nesil Ryzen işlemcilerin eli kulağındayken beklenir.
Bu bilgisayar yayın yapmak ve oyun oynamak için kullanılacak. Yayın mevzusunu açtığımda arkadaşlarda Ryzen önermişti hatta yeni nesiller yakında çıkacak, onları bekle dediler. AMD'lere karşı oldum olası bir antipatim var. Ryzen işlemcileri beklememi önermenizdeki sebepler nelerdir acaba?

Bu bilgisayar yayın yapmak ve oyun oynamak için kullanılacak. Yayın mevzusunu açtığımda arkadaşlarda Ryzen önermişti hatta yeni nesiller yakında çıkacak, onları bekle dediler. AMD'lere karşı oldum olası bir antipatim var. Ryzen işlemcileri beklememi önermenizdeki sebepler nelerdir acaba?
Çünkü yeni çıkacak işlemcilerde tekli çekirdek performansında Intel'i yakaladılar. Fiyatlara da etkisi olabilir. Çoklu çekirdek performansında zaten öndelerdi. Oyun oynamanın yanında yayın da yapacağım diyorsunuz. Çoklu çekirdek performansına ihtiyacınız olacak.

Son gönderdiğiniz sistem gayet güzel lakin FHD çözünürlük seçtiğiniz ekran kartı için düşük kalacaktır. Monitörünüzü 2K seçmenizi öneririm.

Çünkü yeni çıkacak işlemcilerde tekli çekirdek performansında Intel'i yakaladılar. Fiyatlara da etkisi olabilir. Çoklu çekirdek performansında zaten öndelerdi. Oyun oynamanın yanında yayın da yapacağım diyorsunuz. Çoklu çekirdek performansına ihtiyacınız olacak.

Son gönderdiğiniz sistem gayet güzel lakin FHD çözünürlük seçtiğiniz ekran kartı için düşük kalacaktır. Monitörünüzü 2K seçmenizi öneririm.

2K monitör ile alacağım monitör arasında minimum 1000 tl daha fark var ve bu benim bütçemi aşırı zorluyor. AMD'nin yeni işlemcilerinin ne zaman çıkacağı hakkında bir bilginiz var mı acaba?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı