i5-9600K RTX 2070 sistem nasıldır?

2080 Ti almayın, fiyatını haketmiyor.

Onun yerine:

Alın, çok daha performanslı ve daha güncel.

Hocam bence 2060 asla almayın min. 2070.
Tam bütçenizi yazarsanız çok daha iyi bir sistem toplayabiliriz.
14k

İntel işlemci istiyorum.

Intel işlemci istiyorum.

Neden?

3700X 10600K işlemci ile neredeyse aynı FPS'leri veriyor ve yanında güçlü bir soğutucu geliyor, Intel alırsanız soğutucu masrafı yüzünden diğer bileşenlerden kısmak zorunda kalacaksınız.

Anladığım kadarıyla AMD işlemcilerin kötü olduğunu düşünüyorsunuz.

Son düzenleme:
Neden?

3700X 10600K işlemciden daha iyi FPS veriyor ve yanında güçlü bir soğutucu geliyor, Intel alırsanız soğutucu masrafı yüzünden diğer bileşenlerden kısmak zorunda kalacaksınız.

Anladığım kadarıyla AMD işlemcilerin kötü olduğunu düşünüyorsunuz.
Kötü olduğundan değil amd tercih etmiyorum.

Kötü olduğundan değil AMD tercih etmiyorum.

Ama 3700X tercih edilmesi çok çok daha mantıklı.

Birileri sizi AMD'ye karşı kışkırttı sanırım.

3700X işlemci 10600K ile oyun konusunda 1-5 FPS fark ediyor ve işlemci tabanlı iş programlarında çok daha iyi, Intel almak isterseniz soğutucu almak için diğer bileşenlerden kısmak zorunda kalacaksınız.

Ama 3700X tercih edilmesi çok çok daha mantıklı.

Birileri sizi AMD'ye karşı kışkırttı sanırım.

3700X işlemci 10600K ile oyun konusunda 1FPS fark ediyor ve işlemci tabanlı iş programlarında çok daha iyi, Intel almak isterseniz soğutucu almak için diğer bileşenlerden kısmak zorunda kalacaksınız.
10700k, işlemci yalnız.

Ryzen serilerinin hepsinin gücünü biliyorum.

10700K, işlemci yalnız.

Daha az FPS alacaksınız şimdiden söylüyorum.

13.921 TL.
10700K, işlemci yalnız.

Ryzen serilerinin hepsinin gücünü biliyorum.

Yukarıda Intel'i şart gösterdiğiniz için 10700K ile bir sistem topladım ama AMD tercih etmeyi düşünürseniz 10900K işlemciden daha iyi FPS veren 5600X ile bir sistem topluyorum:

Toplam 14.193 TL (11.11 indirimleri ile beraber tam 14.000 TL'ye alabilirsiniz yüksek ihtimalle)

İşlemci 10900K'dan daha güçlü.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı