Arkadaşlar selamun aleyküm. PC iyi olmasına rağmen ve tüm driverler Windows Update ayarları güncel olmasına rağmen CS:GO'da anlık donma mevcut. Bunun sebebi nedir acaba? Windows 10 kullanıyorum ve:
Arkadaşlar selamün aleyküm, PC iyi olmasına ragmen ve tüm driverler Windows uptade ayarları güncel olmasına ragmen CS GO'da anlık donma mevcut. Bunun sebebi nedir acaba? Windows 10 kullanıyorum ve:
Özellikler ise i5 9600K.
RX 590 gaming Edition.
16 da RAM var.
Sıvı soğutma olunca sistemin ısınma ihtimali 0 mı oluyor? Kontrol ettiniz mi sıcaklıkları hiç? FPS yüksekken herhangi bir düşme olmadan kasıyor gibiyse monitörden kaynaklı.
Doğru bilgileri verirsen daha hızlı sorunu çözebilirsin.
%80 işlemcin çok fazla ısınıp frekans düşürüyordur. Buda anlık donmalara sebep oluyor. Daha önceden başıma geldi. MSI Afterburner yükleyip sıcaklıkları kontrol etmeni öneririm.
Sisteminde sıvı soğutma olması ısınmayacağı anlamına gelmiyor. Özellikle oc yapıyorsan işlemcine ısınıyordur.
Arkadaşlar selamun aleyküm. PC iyi olmasına rağmen ve tüm driverler Windows Update ayarları güncel olmasına rağmen CS:GO'da anlık donma mevcut. Bunun sebebi nedir acaba? Windows 10 kullanıyorum ve: