i5 9600K sistem toplama

CoLLomX

Decapat
Sistemimi toplamaya başladım fakat ekran kartını ne model alacağıma karar veremedim.
  • EVEREST RAMPAGE COBRA GAMING 600W SİYAH USB 3.0 MidT ATX KASA ALDIM
  • ASUS TUF Z390-PRO GAMING Intel Z390 Soket 1151 DDR4 4133MHz(OC) USB 3.1 Anakart ALDIM
  • Intel Core i5 9600K Soket 1151 - 9. Nesil 3.7GHz 9MB Önbellek 14nm İşlemci ALICAM
  • GSKILL 8GB (1x8GB) Aegis DDR4 3000Mhz CL16 1.35V Single Ram ALDIM BİR TANE DAHA ALICAM
Ekran kartında bir türlü karar veremedim. 3 gündür bununla uğraşıyorum herkes farklı farklı şeyler diyor. Bütçem de orta düzey. Nvidia alsam ne olur AMD alsam ne olur? Bana ne gibi sıkıntı çıkartır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartı için bütçe belirtin.
Ayrıca Everest PSU'yu kesinlikle değiştirmelisiniz.
Sistemi patlamaya hazır bombaya emanet etmeyin.

1000 geçmicek derecede olursa sevinirim 2 hafta once vatandan almıstım acaba gerı ıade alırlarmı kasayı yada degıstırme talebınde bulunsam kabul ederlermı kı ?
aradım malesef geri iade alamıcaklarını söylüyorlar idarelik kullanıcam artık 2 3 ay benı idare etsin düzeltirim psu yu

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı