i5 9600K Sisteme Windows 10 Güncellemesi Yapılmalı Mı?

Arkadaşlar selam. Windows 10 Pro kullanıyorum. İnternetten 30 TL'ye Key almıştım 6-7 ay önce. O zamandan beri böyle duruyor. Buradaki güncellemeleri yaparsam olumlu şekilde performansa etkisi olur mu? Eğer yapacak isem önce hangisini indireyim? Yukarıdaki 1903 yazan mı, aşağıdaki 2004 yazan mı? Şu an Windows sürüm 1903. PC özellikleri: i5 9600K, 1660 Ti Ventus XS OC, 16 GB RAM, 480 GB SSD.

w10.png

Son düzenleyen: Moderatör:
2004 yapmanı öneririm. Yukarıdakini de yap aşağıdaki özellik güncellemesi.
Güncel kalmak her zaman güvenlik ve stabilite açısından iyidir. Nadiren de olsa sıkıntılar çıkabilir ancak bu İnsider sürümlerinde görülür genellikle.
O zaman önce yukarıdakini, sonra da aşağıdakini güncelliyorum. Windows orjinaldi. 2004'e yükseltince tekrar orjinal yapmamıza gerek yok değil mi? Ben olur da performans artarsa diye güncelleme yapmak istiyorum. İnternette biraz bakındım. Hep güncelleyin diyorlar.

O zaman önce yukarıdakini, sonra da aşağıdakini güncelliyorum. Windows orjinaldi. 2004'e yükseltince tekrar orjinal yapmamıza gerek yok değil mi? Ben olur da performans artarsa diye güncelleme yapmak istiyorum. İnternette biraz bakındım. Hep güncelleyin diyorlar.
En günceli her zaman iyidir üsttekini yap sonra da alttakini orijinallik bende bozulmadı sende ne olur bilmem.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı