i5-9600K ve Galax RTX2070 Tabanlı Sistem Toplama

A320 anakart almayınız sorun yaşarsanız benden size söylemesi az daha para koyarak bu ürünü alınız. A320 anakartlar giriş seviyesi işlemciler için bütçe dostu olarak çıktı evet işlemci destekliyor ama alacağınız işlemci güçlü ve çok çekirdekli bir işlemci B350 almanızı şiddetle öneriyorum , sorun olduğunda pahalı parçalar değiştirmeniz zor olur az daha para verip iyisini almak en mantıklısı.

RAM de sıkıntı yok. Ancak anakartı bu kadar düşürmemek lazım. Ayrıca elinizde 1.nesil bir işlemci var mı? Bios update yapılmadan çalışmaz o işlemci o anakartta. Ayrıca 1080P oyun oynayacaksanız RTX 2070 yerine 2060 tercih edip. Güzel bir anakart alabilirsiniz.

1080P de oyun oynayacaksanız RTX 2070 şart değil. Ben o yüzden dedim. RTX 2060 bütçe için daha iyi bir seçenek bence. Aynı anakartın hepsiburada da ATX olanı var. 10 TL daha uygun.
Haklısınız ancak birazda geleceğe yatırım monitör nasılsa değişecek. Almışken ekran kartını RTX 2070 alayım diye düşünüyorum.

Haklısınız ancak birazda geleceğe yatırım monitör nasılsa değişecek. Almışken ekran kartını RTX 2070 alayım diye düşünüyorum.
Ryzen 7 2700x RTX 2060 veya i5 9600K ile RTX 2060 da alınabilir. Tabi ki RTX 2070 daha uzun vadeli bir kart. Ancak 2060 F/P ürünü ve çok uçuk bir fark yok 2070 ile arasında fiyatına göre.

İ5 alırsam işin içine ekstra soğutucu giriyor, fiyat zaten artıyor. O yüzden Ryzen 5 2600X ve diğer bileşenlerin siparişini birazdan vereceğim.

CPU Soğutucu hakkında dediğiniz gibi alacağınız Ryzen işlemcinin içinden, kendisini etkili soğutabilecek bir stock fan çıkıyor. Fakat i5-9600K’ da, böyle bir şey yok. Alacağınız sistemi güle güle kazasız belasız kullanın.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı