i5 9600K ve GTX 1060 sistem toplama

Bu kadar bütçeye bana kalırsa 1060 yada RX 590 seçilmemeli. Güçlü işlemci seçmişsiniz bana kalırsa RTX 2060 almalısınız. 1070 yada 1070 Tİ'ye gerek yok zaten pahalılar RTX 2060 stoklara girince uygun fiyata alın derim.

İyice Kafam karıştı. Kafama şu şekil yatıyor bu sistemimin Gtx1070 , Samsung ssd ve su soğutucu yapsam.

Sizce olmaz mı ?

Hacı daha uygun fiyata 1080 li Bilgisayar da toplayabilirsin. İlla ekran kartı sıfır olacak diye bişey Yok. Bende ki sistem 1080 i5 8600 k 16 gb ram cooler Moster kasa 4 fanlı işlemcide soğutucu var Asus 270 p anakart 1 tb hard disk 250 gb ssd 7750 lira kendine ekran kartını ucuza garantili bul al diğer parcaların sıfır olsun ben toplayalı 4 ay oldu hiç bi sıkıntısını görmedim almak istersen satılık bu arada kolay gelsin

Bu söylediğinize ait bir dayanağınız var mı? Merak ettim çünkü 4-5 sene amd kullanıp memnun kalmış kişiler gördüm.

Arkadaşlar sistemimi bu şekilde güncelledim.
İşlemciyi 8. nesil yaptım çok fiyat düşmedi o yüzden değişmedim.
Soğutucuda kararsız kaldım.
GPU'yu 1070 yaptım 1000 lira fark var ondan değişmedim.
PSU yeterli olduğunu düşünüyorum.

Yorumlarınızı bekliyorum.

Teşekkürler...

sistem linki

Dostum 2800 liraya 1060 mı alınır lütfen yapma .
GIGABYTE Geforce RTX 2060 OC 192Bit GDDR6 DX12 Ekran Kartı | ITOPYA
Üç fanlı olsun şekil şukul diyorsan da buna bak derim.
GIGABYTE Geforce RTX 2060 GAMING OC 192Bit GDDR6 DX12 Ekran Kartı | ITOPYA
1070 üretilmiyor zaten bu yüzden pahalı bu ikisinden birini alman senin için daha iyi olacaktır. Ek olarak kasa kötü. Önü ızgaralı hava alan bir kasa almalısın bence. Çok eski bir kasa. Phanteks 350X, NZXT, MB511 gibi kasalar tercih edilebilir.

Yine kötü. Fazla ilgilenemedim şimdi ilgileneyim.
  1. O soğutmayı önermiyorum
  2. SSD o fiyatlarda alınmaz 970 EVO alınır.
  3. O ekran kartı fiyatını kesinlikle ama kesinlikle hak etmiyor. O fiyatlarda yeni çıkacak RTX 2060 alırsınız ve 1070 Ti'den daha iyi bir kart.
  4. İntel neden bu kadar çok istiyorsun ? 2600X gayet yeterli. Beklersen ise 3600X çok daha yeterli.
  5. Kasa ve PSU pek iyi değil daha iyileri mevcut.
Bütçen ne kadardı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…